Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon
 • Home
 • Paddo kweekset Golden Teacher 1200 cc

Wapwinkel favorieten

Paddo kweekset Golden Teacher 1200 cc

Paddo kweekset all-in-one: Golden Teacher.

Je hebt niets meer nodig als je deze paddo kweekset in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

€ 37,95
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Paddo kweekset Golden Teacher 1200 cc kopen

Je hebt niets meer nodig als je deze paddo kweekset in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

Golden Teacher

De Golden Teacher paddo's leren je nieuwe dimensies kennen en nemen je mee naar een plek van wijsheid en spiritualiteit.
Deze gouden paddo laat je pas echt weten wat een geestverrijkende trip is.Dit is de grootste paddo in de reeks van deze growkits. Ze hebben hoedjes die een doorsnede hebben van vijf centimeter. Echt het neusje van de zalm.

De Golden Teacher paddo, ook bekend als Psilocybe cubensis Golden Teacher, is een van de meest populaire en bekende soorten magische paddenstoelen. De naam alleen al roept nieuwsgierigheid op en wekt de vraag op: waar komt deze fascinerende paddo vandaan en wat maakt hem zo speciaal? Laten we een reis maken door de geschiedenis en de oorsprong van de Golden Teacher verkennen.

Een mystieke ontdekkingsreis

De oorsprong van de Golden Teacher paddo is doordrenkt van mysterie en ontdekkingsreizen. Deze paddosoort werd voor het eerst ontdekt in de jaren 80, toen de psychedelische beweging en het verlangen naar natuurlijke en spirituele ervaringen hoogtij vierden. De paddo's werden vooral geprezen vanwege hun vermeende vermogen om diepgaande spirituele inzichten te bieden en een verbinding te leggen tussen de mens en het universum.

Een naam met een betekenis

De naam "Golden Teacher" is niet zomaar gekozen. Hij draagt een symbolische betekenis die veel paddokwekers en gebruikers aanspreekt. "Golden" verwijst naar de opvallende gouden of gele tinten die de hoeden van deze paddo's kunnen aannemen wanneer ze volgroeid zijn. Dit geeft ze een unieke en herkenbare uitstraling. "Teacher" benadrukt het idee dat deze paddo's vaak worden beschouwd als spirituele leraren die inzicht, introspectie en diepe bewustwording kunnen bieden aan degenen die ze gebruiken.

Afkomst en cultivatie

De oorspronkelijke herkomst van de Golden Teacher paddo is nog steeds onderwerp van discussie. Er wordt aangenomen dat ze oorspronkelijk werden ontdekt in Zuid-Amerika, waar verschillende soorten Psilocybe paddenstoelen van nature voorkomen. Tegenwoordig zijn ze wereldwijd bekend en worden ze vaak gekweekt door ervaren en beginnende paddokwekers.

Een spirituele gids in een moderne wereld:

De populariteit van de Golden Teacher paddo blijft groeien, en dit heeft veel te maken met de aantrekkingskracht van de spirituele reis die deze paddo's kunnen bieden. Mensen zoeken vaak naar diepere betekenis, innerlijke genezing en bewustzijnsverruiming, en velen vinden deze ervaringen door gebruik te maken van de Golden Teacher paddo's.

In een wereld die steeds sneller draait, bieden deze magische paddo's een manier om even te vertragen, te reflecteren en een diepere verbinding met zichzelf en de natuur te ervaren. Hun oorsprong mag dan gehuld zijn in mysterie, maar hun impact op het menselijk bewustzijn en spirituele ontwikkeling is duidelijk en blijvend. De Golden Teacher paddo's blijven een bron van inspiratie, introspectie en ontdekking voor zij die zich wagen aan hun mystieke reis.

Complete levering

Meegeleverd wordt een paperclip en de plastic zak om de growkit na het soaken in te kweken.

250cc:
Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 100 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden. 

1200cc:
Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 400 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden.  

Paddo's drogen en bewaren

Heb je teveel paddo's geoogst en wil je ze voor een wat langere tijd bewaren? Volg dan de instructies op deze pagina.

Kweekvoorwaarden

Ook op dit artikel zijn onze kweekvoorwaarden van toepassing. Je dient voor het bestellen akkoord te gaan met deze voorwaarden. Wij accepteren geen enkele claim voor dit product. De kweekvoorwaarden kan je hier nalezen.

Handleiding growkit pagina 1

Handleiding Growkit pagina 2

Problemen met je growkit?

Het kweken van paddo's is relatief eenvoudig, maar als je je niet 100% aan de instructies houdt dan kan er wel eens wat misgaan. Geen nood, want in veel gevallen is je verpeste kweekset wellicht nog te redden.

Diagnose & hulp bij kweken

diagnose bij problemen met kweken

Ook de leverancier van de growkits heeft nog extra tips. Growkit.com

Onze dochtersite biedt ook nog extra ondersteuning: paddokweek.nl

Wapreporter

Zie je hieronder een Wapreporter, klik er dan eens op. Je ziet dan precies welke artikelen je in ons blog kunt terugvinden over het kweken van paddo's.

Blog

Meer informatie

Meer informatie
SKU 4006-L
levertijd direct
Inhoud verpakking 1200 cc

Reviews 3

3.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 1
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 1
 • 2 wappies 1
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: