Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon
 • Home
 • Paddo kweekset Mazatapec 2100 cc

Populaire producten

Paddo kweekset Mazatapec 2100 cc

De Mazatapec is een Mexicaanse kweekset. Voor de gene die houd van een spirituele trip, dit is de paddenstoel voor jou! Met deze paddenstoel maak je een onvergetelijke spirituele en visuele reis.
€ 64,95
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Mazatapec All-in-one Growkit 2100 kopen

De Mazatapec is een Mexicaanse Growkit. Voor de gene die houdt van een spirituele trip, dit is de paddenstoel voor jou! Met deze paddenstoel maak je een onvergetelijke spirituele en visuele reis.

Oorsprong Mazatapec

De Mazatapec-paddenstoel, ook bekend als Psilocybe cubensis Mazatapec, is een variant van de Psilocybe cubensis-soort, die wereldwijd bekend staat om zijn psychoactieve eigenschappen. De naam "Mazatapec" is afgeleid van de regio waar deze paddenstoel voor het eerst werd ontdekt, namelijk het Mazatec-gebied in Mexico.

Net als andere varianten van Psilocybe cubensis, wordt de Mazatapec-paddenstoel al lang gebruikt in traditionele en inheemse culturen, vooral bij de Mazatec-gemeenschap in Mexico. Deze paddenstoelen werden historisch gezien gebruikt in spirituele en sjamanistische rituelen om inzicht, genezing en communicatie met het bovennatuurlijke te vergemakkelijken.

De psychoactieve verbindingen in de Mazatapec-paddenstoel omvatten psilocybine en psilocine, die verantwoordelijk zijn voor het opwekken van veranderde bewustzijnstoestanden, visuele hallucinaties en diepere introspectie.

Wetenschappelijk onderzoek

In de moderne tijd heeft de Mazatapec-paddenstoel interesse gewekt bij wetenschappers, onderzoekers en liefhebbers van psychedelica. Onderzoek naar de chemische samenstelling en de effecten ervan heeft bijgedragen aan een beter begrip van de invloed van deze paddenstoelen op de menselijke geest.

Met de groeiende belangstelling voor psychedelisch onderzoek en therapieën, zijn paddenstoelen zoals de Mazatapec-paddenstoel onderdeel geworden van bredere discussies over hun potentieel om te worden gebruikt voor medische en therapeutische doeleinden, met name in de behandeling van psychische aandoeningen.

Meteen aan de slag

De All-in-one GrowKit bevat alles, wat je nodig hebt om je eigen Magic Mushrooms te laten groeien. Zo kun je zelf de oude vertrouwde kwaliteit van de Mcsmart Magic Mushrooms kweken.
Alleen water toevoegen en de instructies volgen. De All-in-one GrowKit bevat naast de GrowKit, een groeizak met luchtfilters en 2 paperclips.

Verschillende maten

De GrowKit is verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc. Met de 1200cc kweek je gemiddeld een totale hoeveelheid van 400 gram en met de 2100cc is dit 800 gram.
Gemiddeld zijn er per GrowKit drie vluchten mogelijk. Daarbij geldt dat de eerste vlucht meestal de grootste opbrengst levert.
Gekoeld is de GrowKit zo’n 3 tot 6 maanden houdbaar. Buiten de koeling is de GrowKit beperkt houdbaar.

Paddo's drogen en bewaren

Heb je teveel paddo's geoogst en wil je ze voor een wat langere tijd bewaren? Volg dan de instructies op deze pagina.

Enjoy growing your own Magic Mushrooms!

growkit handleiding

diagnose bij problemen met kweken

Ook op dit artikel zijn onze kweekvoorwaarden van toepassing. Je dient voor het bestellen akkoord te gaan met deze voorwaarden. Wij accepteren geen enkele claim voor dit product. De kweekvoorwaarden kan je hier nalezen.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 400-56766
levertijd direct
Inhoud verpakking zie omschrijving

Reviews 1

4 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 0
 • 4 wappies 1
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: