Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon
  • Home
  • Paddo kweekset Thai 1200 cc

Wapwinkel favorieten

Paddo kweekset Thai 1200 cc

Paddo kweekset all-in-one: Thai.

Je hebt niets meer nodig als je deze paddo kweekset in huis haalt. De kweekset wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

€ 33,95
  • Koop er 2 voor € 32,25 per stuk en bespaar 5%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Paddo kweekset all-in-one: Thai. 1200cc kopen

Een sterke paddo, deze Thai. Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

Milkshakes

De thaise paddo is berucht vanwege de magische, happy milkshakes die de Thaise bevolking er van maakt en staat daarnaast bekend om de hoge opbrengst. Qua sterkte zit de Thaise paddo dichtbij de Mexicaanse.

Thailand als oorsprong

De oorsprong van de Thai paddenstoel, ook bekend als Psilocybe cubensis Thai, heeft wortels in de tropische en subtropische regio's van Zuidoost-Azië, zoals Thailand. Deze paddenstoel behoort tot de Psilocybe cubensis-soort, die wereldwijd bekend staat om zijn psychoactieve eigenschappen.

De Thai paddenstoel heeft een lange geschiedenis van gebruik in verschillende culturen in Zuidoost-Azië, met name onder lokale bevolkingsgroepen in landelijke gebieden. Het gebruik van psychoactieve paddenstoelen, zoals de Thai paddenstoel, dateert waarschijnlijk al vele eeuwen terug. Deze paddenstoelen werden vaak gebruikt voor spirituele en sjamanistische doeleinden, waarbij ze werden ingezet bij rituelen, ceremonies en meditatieve praktijken.

Net als andere soorten Psilocybe paddenstoelen bevat de Thai paddenstoel psychoactieve verbindingen, waaronder psilocybine en psilocine. Deze stoffen hebben invloed op het centrale zenuwstelsel en kunnen visuele hallucinaties, veranderde percepties en diepgaande introspectie veroorzaken.

Variëteiten van Psilocybe cubensis

In de loop der jaren zijn verschillende variëteiten van Psilocybe cubensis, waaronder de Thai paddenstoel, bestudeerd en gekweekt door liefhebbers van paddenstoelen en wetenschappers die geïnteresseerd zijn in hun chemische samenstelling en effecten op de menselijke geest. Met de groeiende belangstelling voor psychedelische onderzoek en therapieën, zijn paddenstoelen zoals de Thai paddenstoel onderdeel geworden van bredere discussies over hun potentieel om te worden gebruikt voor medische en therapeutische doeleinden. Precies om die reden is ook deze paddenstoel zeer geschikt voor het microdoseren.

250cc:

Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 100 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden. 

1200cc:

Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 400 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden.  

Paddo's drogen en bewaren

Heb je teveel paddo's geoogst en wil je ze voor een wat langere tijd bewaren? Volg dan de instructies op deze pagina.

Kweekset garantie

✓ altijd de scherpste prijs
✓ verpakt in een steriele omgeving
✓ grote voorraad, dus direct verzonden
✓ gegarandeerd verse kweeksets
✓ uitstekende opbrengst
✓ duidelijke instructies

Kweekvoorwaarden

Ook op dit artikel zijn onze kweekvoorwaarden van toepassing. Je dient voor het bestellen akkoord te gaan met deze voorwaarden. Wij accepteren geen enkele claim voor dit product. De kweekvoorwaarden kan je hier nalezen.

Handleiding growkit pagina 1

Handleiding Growkit pagina 2

Meegeleverd wordt een paperclip en de plastic zak om de growkit na het soaken in te kweken.

Problemen met je growkit?

Het kweken van paddo's is relatief eenvoudig, maar als je je niet 100% aan de instructies houdt dan kan er wel eens wat misgaan. Geen nood, want in veel gevallen is je verpeste kweekset wellicht nog te redden.

Diagnose & hulp bij kweken

diagnose bij problemen met kweken

Ook de leverancier van de growkits heeft nog extra tips. Growkit.com

Onze dochtersite biedt ook nog extra ondersteuning: paddokweek.nl

Wapreporter

Zie je hieronder een Wapreporter, klik er dan eens op. Je ziet dan precies welke artikelen je in ons blog kunt terugvinden over het kweken van paddo's.

Blog

Meer informatie

Meer informatie
SKU 4002-L
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 1200 cc

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: