Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Rapé Guarumo [5 gram]

Beoordeel dit product als eerste

€ 12,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Rapé is een snuif product dat een Ayahuasca trip wat kan afzwakken. Het wordt al duizenden jaren door de imheemse volkeren in het Amazonegebied gebruikt.

Rapé Guarumo 5 gram kopen

Rapé (spreek uit als 'ha-pé') is een snuif product dat al duizenden jaren door de imheemse volkeren in het Amazonegebied wordt gebruikt. Het hoofdingrediënt van dit sjamanistische poeder is wilde tabak (Nicotiana Rustica), verrijkt met unieke combinaties van as en bladeren. Rapé kan op zichzelf – of in Ayahuasca-ceremonies worden gebruikt.

Rapé Guarumo

Er bestaan heel veel verschillende soorten Rapé. Al deze formules bevatten extra ingrediënten die je Rapé-ervaring allemaal op hun eigen manier verrijken. Guarumo is een natuurlijk kalmerend middel. Als het op zichzelf wordt gebruikt wekt het een meditatieve staat op. Het helpt je ook om te ontspannen en beter te slapen.

In combinatie met Ayahuasca helpt het angst te verminderen als de trip te overweldigend wordt. 

Waarschuwing

Rapé bevat tabak, en dus ook nicotine. Combineer het niet met andere drugs of medicatie, en zeker niet met MAO-remmers. Mensen die zwanger zijn of borstvoeding geven moeten dit middel niet gebruiken. Gebruik het niet als je moet rijden of zware machines moet bedienen.

Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 5 gram
levertijd 1 - 3 werkdagen
Levering onder rembours Nee
Staat in onze smartshop

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...