Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

RElSHI Ganoderma lucidum

Shen tonic (spiritual nutrition) Krachtige oxidanten met alom geprezen gezondheidsvoordelen
€ 32,50
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

RElSHI Ganoderma lucidum

Shen tonic (spiritual nutrition) Krachtige oxidanten met alom geprezen gezondheidsvoordelen

3-voudige extractiemethode om full spectrum-synergie te bereiken

Traditioneel gebruik

Reishi, ook wel bekend als lingzhi, 'de paddenstoel van de onsterfelijkheid, werd voor het eerst beschreven door Huangdi, de Gele Keizer, in zijn beroemde boek over traditionele Chinese geneeskunde, waarin hij veel levensverbeterende eigenschappen aan de lingzhi paddenstoel toeschrijft. In China gelooft men dat het een van de
krachtigste tonicums is die er bestaan. Naar verluidt is reishi vooral effectiefin het tegengaan van de degeneratieve invloed van het ouder worden. Niet alleen het lichaam maar ook de geest wordt gevoed; volgens Taoïstische monniken is reishi het allerkrachtigste shen tonicum ofwel voeding voor de geest. Reishi is in verschillende vormen
verkrijgbaar maar aan de geweivormige, die zelden in de natuur gevonden wordt, wordt van oudsher de meeste kracht toegedicht.

Proces Reishi extract

We hebben onze eigen computergestuurde kweekfaciliteit ontwikkeld waardoor we een van de weinige producenten van geweivormige reishi zijn. In tegenstellingtot de meeste andere producenten kweken we reishi duurzaam, bij daglicht en op gevallen hout. We extraheren in ons eigen laboratorium om de kwaliteit en de krachtvan de extracten te waarborgen. De extractie gebeurt op drie manieren zodat het volledige scala aan actieve bestanddelen van verse reishi behouden blijft. We gebruiken hiervoor hightech methoden die zijn gebaseerd op traditionele technieken en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De extracten worden vervolgens gestabiliseerd en op smaak gebracht met biologische ahornsiroop.

Wetenschap

Reishi bevat veel immunostimulerende polysacchariden, bèta-glucanen genaamd. Deze stimuleren het immuunsysteem zonder dat het overactief raakt. Reishi bevat ook ganoderische zuren; dit zijn krachtige anti-oxidanten met alom geprezen gezondheidsvoordelen.

ln Japan wordt reishi-extract gebruikt als aanvulling op kankerbehandelingen.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 999-1478
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking zie omschrijving

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: