Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Royal C herbal

Royal C is een vloeibaar product en daarom is het effect al na 15 minuten merkbaar. Sida cordifolia, Kolanoot en Paullinia cupana (Guarana) zorgen voor een ontspannen en heldere energie boost.
€ 11,95
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Royal C, vloeibare herbal coke

Een vloeibaar product en daarom is het effect al na 15 minuten merkbaar. Sida cordifolia, Kolanoot en Paullinia cupana (Guarana) zorgen voor een ontspannen en heldere energie boost. Spirulina geeft mild wat energie, maar zorgt vooral voor een opgewekt gevoel.

L-Tyrosine

L-Tyrosine werkt in de hersenen op het dopaminesysteem en bezorgt je een rush, euforie en een gevoel de hele wereld aan te kunnen. De C in de naam van dit product lijkt naar Cocaïne te verwijzen, maar de werking is niet identiek. De effecten houden, afhankelijk van de gebruiker, ongeveer 3-4 uur aan.

Gebruik Royal C

1/2 flesje (7,5 ml) opdrinken. Goed schudden voor inname. 

Ingrediënten Royal C

Sida cordifolia extract, Cola acuminata extract, Paullinia cupana, L-Tyrosine, Spirulina, vitamine c en Potassium Phosphate.

Royal C met korting

Vanzelfsprekend kan je bij aanschaf van 3 stuks al rekenen op een leuke korting, maar als je meteen een tray van 12 stuks koopt dan wordt het pas echt spannend. Doe er je voordeel mee.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 400-30166
levertijd direct
Inhoud verpakking 15 ml

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: