×

Adult Only

Headshop

Seals Miami City groot [100x]

Seals Miami City uit de unieke CITIESeal serie. Groot formaat, verpakt per 100.
Speciale prijs € 11,99 Normale prijs € 12,50
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Seals Miami City, groot formaat verpakt per 100 stuks

Miami

Deze wereldstad spreekt tot ieder verbeelding. Miami Vice, Miami Beach, snelle speeboten en prachtige auto's in een staat waar de zon altijd schijnt en dan nu ook Miami Seals. Er zijn wel 2.000 redenen te bedenken waarom deze wereldstad een eigen seal verdient in de serie CITIESeals.

Gelimiteerde oplage

Omdat we andere steden ook een kans willen geven en deze serie seals exclusief willen houden, is de oplage zeer beperkt. Deze seals zullen niet in de herdruk gaan. Als je dus je oog hebt laten vallen op de unieke Miami CITIESeals, wacht dan niet met bestellen.

Seals Ocean drive

Miami seals

Miami seals zijn verkrijgbaar als grote seals met een afmeting van 9,5 x 9,5, maar ook in de kleinere uitvoering van 6,5 x 6,5 cm. En daarnaast is de verpakkingshoeveelheid van beide maten ook nog eens naar keuze want ze zijn allebei verkrijgbaar in 30 stuks- of 100 stuks verpakking.

Unieke Miami print

De buitenkant is al spectaculair, dat zie je bij dit product. Maar wacht maar tot je de unieke binnenkant van deze seals ziet. Gelimiteerd, maar dat hadden we al gezegd. Exclusief, dat hadden we nog niet verteld. Hoe de binnenkant er prcies uitziet verklappen we niet, maar we zullen je zeker niet teleurstellen met deze Miami Seals uit de CITIESeals serie. Beloofd.

Luxe verpakking

Koop je een verpakking van 100 stuks, dan zitten de 100 vel verpakt in een luxe doosje. Kleinere hoeveelheden zijn verpakt in een sluitzakje met een voorblad. Je krijgt altijd een vouwhandleiding.

VERPAK JE POEDERS

Perfect om je favoriete snuiftabakKanna of Salvia in te verpakken. Je verpakt ze veilig, watervast en de verpakking is niet te scheuren en vetvrij.

HOE VOUW JE SEALS?

Het vouwen van seals is kinderspel, je moet alleen eerst even weten hoe. Zo doe je dat:

Seal vouwen

Kwaliteit van het papier

Maak je geen zorgen over de kwaliteit van het papier en de opdruk van deze Miami Seals. Het papier is onscheurbaar, watervast en kreukt alleen als jij heel erg je best doet. En door onze unieke drukprocedure en zeer speciale inkt voorkomen we ook dat de bedrukking van deze seal gaat uitlopen. Dat zou een belediging zijn voor de ontwerper ook nog eens trouwens.

Meer informatie

Meer informatie
SKU csmg100
levertijd direct
Inhoud verpakking 100 vel

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijkenMeld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: