Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Headshop

Snowseals groot [30x]

Snowseals groot formaat, verpakt per 30 vel
€ 3,50
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Snowseals groot 30 vel

Waterbestendige zelf te vouwen envelopjes voor veilig verpakken en vervoeren

Als je op zoek bent naar de perfecte manier om je poeders veilig en waterbestendig te verpakken, dan zijn de Snowseals groot 30 Vel de ideale keuze. Deze handige velletjes zijn speciaal ontworpen voor het verpakken van poeders, of het nu gaat om cafeïne, kanna, of andere stoffen. Met hun waterbestendige eigenschappen en onscheurbare kwaliteit bieden ze optimale bescherming voor je waardevolle inhoud.

Waterbestendig en on-scheurbaar

Een van de belangrijkste kenmerken van de Snowseals is hun waterbestendigheid. Hierdoor blijven je poeders droog en onaangetast, zelfs in vochtige omstandigheden. Of je nu onderweg bent, kampeert, of gewoon je poeders veilig wilt bewaren, deze envelopjes bieden betrouwbare bescherming tegen vocht.

Daarnaast zijn de velletjes on-scheurbaar. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigde verpakkingen. De stevigheid van de Snow Seals zorgt ervoor dat je poeders veilig en intact blijven, zonder risico op scheuren of beschadigingen.

Setjes van 30 vel met vouwhandleiding

Elke aankoop van Snowseals groot 30 Vel wordt geleverd in handige setjes van 30 envelopjes. Bovendien ontvang je bij elke set een duidelijke vouwhandleiding, zodat je moeiteloos en snel de perfecte verpakkingen kunt creëren. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je poeders veilig en efficiënt kunnen worden verpakt.

Afmeting: 9,5 x 9,5 cm

De afmetingen van de velletjes zijn optimaal, met een formaat van 9,5 x 9,5 cm. Dit biedt voldoende ruimte om verschillende hoeveelheden poeder te verpakken, terwijl de handzame grootte toch gemakkelijk te hanteren is. Deze afmeting is perfect voor diverse toepassingen en maakt de Snow Seals veelzijdig in gebruik.

Verpak Je favoriete poeders veilig en vetvrij

Of je nu cafeïne, kanna of andere poeders wilt verpakken, met de Snowseals groot doe je dit veilig en vetvrij. De waterbestendige eigenschappen zorgen ervoor dat vocht de verpakking niet kan binnendringen, terwijl de onscheurbare kwaliteit ervoor zorgt dat je inhoud beschermd blijft tegen beschadigingen. Het is de ideale oplossing voor iedereen die waarde hecht aan de kwaliteit en veiligheid van zijn of haar poeders.

Kies voor Snowseals en geniet van de rust dat je waardevolle poeders veilig en beschermd zijn, waar je ze ook mee naartoe neemt. Met deze hoogwaardige envelopjes ben je altijd goed voorbereid.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog je Snowseals voor optimale bescherming van je poeders. Je wilt toch zeker het beste voor je kostbare inhoud. Bestel nu en ervaar de voordelen van waterbestendige, onscheurbare verpakkingen!

Ook verkrijgbaar in klein formaat

Meer informatie

Meer informatie
SKU wwppsn30
levertijd direct
Inhoud verpakking 30 vel

Reviews 3

4.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 3
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Verzendpartner:

Betaalopties: