Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Snuifbuis kiezen

Als je eenmaal de juiste snuifwaar hebt gekozen, heb je enkele accessoires nodig om deze te snuiven, zoals snuifbuizen. De tijd van bankbiljetten oprollen of rietjes doormidden knippen is allang voorbij. Tegenwoordig snuif je in stijl met een snuifbuis, en er is voor elk wat wils.

VAN HOUT OF METAAL TOT STEEN OF GLAS

Om je favoriete snuifwaar met stijl te nuttigen, is er een breed scala aan buizen beschikbaar. Bijvoorbeeld, metalen buizen zijn verkrijgbaar in bijna elke kleur. Maar als je de voorkeur geeft aan glas - bewerkt of onbewerkt - is dat natuurlijk ook een optie. Of wat dacht je van stenen buizen, ook verkrijgbaar in verschillende stijlen. Een enorm assortiment aan snuifbuizen dus.

DUBBELE SNUIF

Je kent het wellicht: eerst één neusgat en dan dezelfde portie in het andere neusgat. Maar het kan een stuk handiger dan je zou denken, want er zijn nu ook zogenaamde "dubbele snuifbuizen", waarmee je in één snuif beide neusgaten bereikt. Hoe handig wil je het hebben? Deze dubbelsnuivers zijn natuurlijk verkrijgbaar in trendy kleuren. En wie in stijl wil snuiven, kiest voor goud- of zilverkleurige snuifbuizen. Overigens is 'snuifbuis' het Belgische woord voor snuifpijpje.

SNUIFBUIS MET DIKKE KOP

Nee, we hebben het niet over de bovenbuurman, maar over een slimme uitvinding speciaal voor de ervaren snuivers onder ons. Want die dunne, reguliere snuifbuizen zijn eigenlijk te groot voor de ruim bemeten neuzen van de mens. Er is dus een buis ontwikkeld met een extra dikke kop die perfect aansluit op je neusgat. Zo gaat er geen lucht verloren, maar nog belangrijker, ook helemaal geen snuifmateriaal. Want dat is tenslotte een beetje kostbaar.

LIJNTJE MAKEN

Voorkom schade aan je creditcard of Albert Heijn Bonuskaart bij het maken van een lijntje. Wapwinkel heeft een speciaal lijntjeskaartje ontworpen dat eruitziet als een creditcard en waarmee je perfecte lijntjes kunt maken zonder je zorgen te maken dat je kaart beschadigd raakt. Het ziet er bovendien ook stoer uit tussen je andere kaarten, vinden wij zelf.

Verzendpartner:

Betaalopties: