Adult Only

Hygiëne

Soft Tampon Sponsjes

Soft Tampons, ook wel sponsjes genoemd.
Hoe werken de Soft Tampons? De Soft Tampons zijn speciaal voor de menstruatie periode gemaakt met als doel de baarmoedermond af te sluiten.
Verpakking 10 stuks.

€ 10,95
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Soft Tampons, ook wel sponsjes genoemd.

Hoe werken de Soft Tampons? De Soft Tampons zijn speciaal voor de menstruatie periode gemaakt met als doel de baarmoedermond af te sluiten. 
Het grote voordeel in vergelijking met andere tampons is dat je gewoon kunt vrijen tijdens de menstruatie periode. Je partner merkt er niets van. Ook zijn de Soft Tampons ideaal tijdens je sport, vakantie, op je werk of in de sauna. 

De tampons voelen comfortabel en aangenaam aan door de optimale en anatomische vorm. Soft Tampons zijn gemaakt van milieuvriendelijk steriel sponsmateriaal en hebben een groot vochtopnemend vermogen. 

Hoelang kunnen de Soft Tampons inblijven? Vervang de tampon - net zoals gewone gewome tampons - regelmatig. Pas de draagtijd van de tampons aan aan de hevigheid van de menstruatie. Tijdens de eerste beide dagen van de menstruatie zul je ze vaker moeten verwisselen, ongeveer 1 x in de 5 uur. In de latere dagen kan je ze maximaal 8 uur inhouden. 

Lees voor gebruik de bijsluiter. Hoe verwijder ik de Soft Tampons Omdat deze tampons geen koordje hebben - dat zou namelijk storen bij het vrijen - moet de tampon op een iets andere manier verwijderd worden. Door je wijs- en middelvinger als een soort 'pincet' te gebruiken haal je de tampon vrij eenvoudig weer uit je vagina. 
Het wordt nog makkelijker als je gehurkt gaat zitten. Hierdoor wordt je vagina minder diep - ongeveer 5 cm in plaats van 8 cm - waardoor je de tampon nog makkelijker kunt verwijderen. 

Wat moet ik verder nog weten over de Soft Tampons? Verder is het aardig om te weten dat de Soft tampons per stuk steriel verpakt zijn en dat de tampons dermatologisch en klinisch zijn getest en een zeer groot opnemingsvermogen voor vloeistof hebben.
Verpakking: 10 stuks

Meer informatie

Meer informatie
SKU wwsts
Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten n.v.t.
Inhoud verpakking 10 stuks
levertijd direct

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: