Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Hygiëne

Soft Tampon Sponsjes 10 stuks

Soft Tampons, ook wel sponsjes genoemd 10 stuks

€ 10,95
  • Koop er 5 voor € 9,99 per stuk en bespaar 9%
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Soft Tampons (sponsjes) 10 stuks

Hoe werken de Soft Tampons? De Soft Tampons zijn speciaal voor de menstruatie periode gemaakt met als doel de baarmoedermond af te sluiten. 
Het grote voordeel in vergelijking met andere tampons is dat je gewoon kunt vrijen tijdens de menstruatie periode. Je partner merkt er niets van. Ook zijn de Soft Tampons ideaal tijdens je sport, vakantie, op je werk of in de sauna. 

Comfortabel

De tampons voelen comfortabel en aangenaam aan door de optimale en anatomische vorm. Soft Tampons zijn gemaakt van milieuvriendelijk steriel sponsmateriaal en hebben een groot vochtopnemend vermogen. 

Hoe lang kan je ze inhouden?

Hoelang kunnen de Soft Tampons inblijven? Vervang de tampon - net zoals gewone gewome tampons - regelmatig. Pas de draagtijd van de tampons aan aan de hevigheid van de menstruatie. Tijdens de eerste beide dagen van de menstruatie zul je ze vaker moeten verwisselen, ongeveer 1 x in de 5 uur. In de latere dagen kan je ze maximaal 8 uur inhouden. 

Bijsluiter lezen

Lees voor gebruik de bijsluiter. Hoe verwijder ik de Soft Tampons Omdat deze tampons geen koordje hebben - dat zou namelijk storen bij het vrijen - moet de tampon op een iets andere manier verwijderd worden. Door je wijs- en middelvinger als een soort 'pincet' te gebruiken haal je de tampon vrij eenvoudig weer uit je vagina. 
Het wordt nog makkelijker als je gehurkt gaat zitten. Hierdoor wordt je vagina minder diep - ongeveer 5 cm in plaats van 8 cm - waardoor je de tampon nog makkelijker kunt verwijderen. 

Wat moet ik verder nog weten over de Soft Tampons?

Verder is het aardig om te weten dat de Soft tampons per stuk steriel verpakt zijn en dat de tampons dermatologisch en klinisch zijn getest en een zeer groot opnemingsvermogen voor vloeistof hebben.
Verpakking: 10 stuks

Meer informatie

Meer informatie
SKU wwsts
levertijd direct
Inhoud verpakking 10 stuks

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: