Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Stormaansteker met gratis gas

Beoordeel dit product als eerste

€ 12,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Je hebt stormaanstekers en stormaanstekers die er toe doen. En deze Honest power stormaansteker is er eentje die er toe doet.

Stormaansteker met gratis gas

Je hebt stormaanstekers en stormaanstekers die er toe doen. En deze Honest power stormaansteker is er eentje die er toe doet.

De aansteker is voorzien van een ruime tank voor de opslag van je butaangas. De opslag is vanzelfsprekend navulbaar. De aansteker is ergonomisch doordacht en ligt bijzonder prettig in de hand. De inwendige gloeispiraal zorgt er voor dat je onder de zwaarste omstandigheden toch nog gegarandeerd bent van vuur.

Dubbel beveiligd

Deze stormaansteker kent een driedubbele beveiliging. De brander wordt beschermd door een speciaal kapje dat je met een kwartslag kunt verwijderen. Het valt er dus nooit zomaar vanaf. En als je het dan los hebt gedraaid dan zorgt de ketting aan het kapje dat je dit niet onverhoopt kunt kwijtraken want het blijft altijd aan de aansteker vast zitten. De derde beveiliging is om te voorkomen dat je onnodig gas verliest als je de stormaansteker niet gebruikt. Het kapje dat je over het activeringsknopje schuift beschermt je hiertegen. Bovendien voorkomt het kapje dat je aansteker aan zou kunnen gaan op een moment dat je dat niet wilt.

Gratis gas

De levering omvat niet alleen de Honest Power Stormaansteker, maar ook een volle bus met aanstekergas, zodat je voorlopig kunt genieten van deze bikkel.

Oersterk

Door het gebruik van een speciaal soort kunststof zul je echt je best moeten doen om de Honest kapot te krijgen. Nog een extra garantie dat je voorlopig nooit meer zonder vuur hoeft te zitten als de aansteker eenmaal in je bezit is.

Multi inzetbaar

De Honest Power Stormaansteker is multi inzetbaar en geschikt voor het aansteken van de kruiden in je bong, je jointje, je dikke Havanna sigaar, vuurwerk, of het kampvuur bij de scouting. Maar vanzelfsprekend kan je ook je eigen originele toepassing bedenken, Je krijgt er echt vrijwel alles mee in de fik.

Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking Stormaansteker en een bus gas
levertijd direct
Levering onder rembours Nee
Staat in onze headshop

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...