Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Headshop

Tanita weegschaaltje 1479Z

Tanita weegschaaltje, 1479Z. Weegt 200 gram maximaal met 0,1 gram stappen.
€ 99,00
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Tanita Professional digitale miniweegschaal

De nieuwe 1479Z moet gezien worden om de technologie en innovatie die in het ontwerp is verwerkt te waarderen. Hij is kleiner, lichter en doet alles wat de 1479V deed - en nog veel meer!

Vier weegeenheden

De 1479Z heeft vier werkingsmodi: gram, ounce, troy ounce en penny weight. Met een capaciteit van 200 g zet dit onopvallende ontwerp een nieuwe standaard in de miniweegschaalindustrie.

Voorlopers

Als je één van de vele duizenden klanten bent die de 1479V of een ander Tanita-model hebben gekocht, dan heb je hun kwaliteit al ervaren en weet je waarom Tanita-weegschalen DE standaard in de branche zijn.

Eigenschappen

 • Vier werkingsmodi
  - Gram
  - Ounce
  - Troy Ounce
  - Penny Weight
 • 33% dunner dan de 1479V
 • Lage batterij-indicator
 • 4-cijferig LCD-scherm
 • Afmetingen: 3,0 "x 6,3" x 0,4 " 
 • Voeding: 1 x CR2032-batterij (inbegrepen)

Over Tanita

Tanita is een fabrikant van precisie-weegschalen, waaronder zakweegschalen. Hun zakweegschalen zijn ontworpen voor mensen die onderweg zijn en een compacte weegschaal nodig hebben om hun bagage, sieraden, medicijnen of andere kleine voorwerpen te wegen.

Nauwkeurigheid

De Tanita zakweegschalen zijn nauwkeurig en betrouwbaar, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, afhankelijk van de functionaliteit en het maximale gewicht dat ze kunnen wegen. Sommige modellen hebben een ingebouwde hellingmeter die het mogelijk maakt om de hoek van het oppervlak waarop de weegschaal staat te meten, zodat de nauwkeurigheid van de metingen wordt verbeterd.

Achtergrondverlichting

De zakweegschalen van Tanita zijn vaak (niet altijd, dit is afhankelijk van het model; soms wordt de voorziening weggelaten in verband met energiebespraring) voorzien van een achtergrondverlichting, zodat de gebruiker de metingen goed kan aflezen, zelfs in slecht verlichte omgevingen. Ze hebben ook een tare-functie, waarmee de gebruiker het gewicht van de container kan compenseren, zodat alleen het gewicht van de inhoud wordt gewogen.

Extra functies

Tanita zakweegschalen zijn ook gemakkelijk te gebruiken en bieden vaak extra functies, zoals een geheugenfunctie voor meerdere gebruikers, automatische uitschakeling en een groot LCD-scherm voor eenvoudig aflezen. Bovendien zijn ze duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor mensen die op zoek zijn naar een nauwkeurige en betrouwbare weegschaal.

Meer informatie

Meer informatie
SKU WW201BKD1
levertijd direct
Staat in onze weegschalenshop
Maximaal weeggewicht 200 gram
Model Zakweegschaal
Weegstappen 0,1

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: