Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Vegetarische capsules transparant maat 00

€ 5,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Vegetarische capsules, transparant in de maat 00.


Hulp met je keuze voor de maat?  klik hier voor de Wapwinkel capsule hulp

*

Vegetarische capsules transparant maat 00

Vegetarische capsules zijn speciaal gemaakt voor mensen die om alergische- redenen of door hun of geloofsovertuiging geen gelatine capsules kunnen of mogen eten. Deze capsules zijn koosjer en 100% halal Ze zijn gemaakt van plantaardige cellulose en zijn prima verenigbaar met een vegetarische leefstijl.

Uitsluitend verkrijgbaar als transparante capsules. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Vegetariër

Wanneer een persoon vegetariër is en geen dieren wil consumeren in welke vorm dan ook, dan zijn vegeaterische capsules de oplossing als er supplementen of medicijnen ingenoemen moeten worden. Een ander voordeel van vegetarische capsules is dat ze stabiler blijven als ze worden blootgesteld aan temperatuurswisselingen of aan droogte of vocht. Gelatine lost nu eenmaal sneller op dan cellulose.

Vegetarische Capsules

Het alternatief voor gelatine capsules zijn vegetarische capsules. Deze typen capsules worden gebruikt door cellulose te vormen, in tegenstelling tot dierlijke delen. Het is een geweldig alternatief voor mensen die gewoon geen pillen willen nemen die zij religieus verkeerd zouden beschouwen, of moreel verkeerd zouden zijn. Ze bieden een veilige manier voor mensen die nog steeds genieten van de voordelen van snel vrijkomen en smakeloos medicijnen zonder de schuld van het verbruiken van gekookte dierlijke delen.

Steeds meet overstappers

In de praktijk blijkt dat ook steeds meer productenten van voedingssupplementen en medicijnen overstappen naar vegetarische capsules om hun product te verpakken. Hoewel het blijkt dat een meerderheid van de mensen die medicijnen nemen is een capsulevorm, het niet zoveel kan schelen waar de capsule van is gemaakt, zijn er toch een steeds groter aantal mensen die zich zorgen maken. We worden steeds bewuster van het gebruik van een dier en ook de bezwaren daartegen worden alsmaar groter. 

Ziektekiemen

Er bestaat bij de productie van vegetarische capsules geen enkel risico dat ziektekiemen worden overgedragen en dus in de capsules terecht komen. Dat maakt het gebruik van deze soort capsules niet alleen diervriendelijker, maar ook nog eens een stuk veiliger.

Aanvullende pagina www.legecapsules.nl
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 50 capsules
levertijd direct
Staat in onze capsuleshop

Klant beoordelingen

Kwaliteit Beoordeling door Eric
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Ik gebruik capsules voor cbd olie voor mijn zoon. Na afvullen worden capsules vrij snel zacht. Wellicht hebben jullie advies voor andere capsules? Heb me nog te weinig georiënteerd/ervaring elders opgedaan.
Support: stuur ons een supportticket dan kunnen we zien wat we voor je kunnen betekenen. (Geplaatst op 28-11-2017)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...