Adult Only

Eroshop

ViaTight

Deze speciale gel verbetert de elasticiteit van de huid van de vagina en helpt deze verstrakken.

€ 19,95
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Via Tight kopen

Wat was er zo gaaf aan de eerste keer sex? Dat het allemaal lekker strak was. Nou, dat kan je opnieuw beleven!

Vernauwing van de intiemste plek

Via Tight Helpt de intieme plekjes van de vrouw vernauwen. Deze speciale gel verbetert de elasticiteit van de huid van de vagina en helpt deze verstrakken. Heb snel weer seks als de eerste keer. Door het eenmaal daags aanbrengen van deze gel op de vaginawand wordt deze strakker.
ViaTight maakt de vagina nauwer en houdt deze elastisch en flexibel tegelijkertijd. Na enkele dagen zult u merken dat na ViaTight uw partner u (weer) ontmaagden kan.

Ingrediënten:

Aloë Vera Aloë Vera is een tropische cactusachtige vetplant waar in de spitstoelopende bladeren zich een soort gel bevindt. Deze gel is rijk aan voedingstoffen.
Al eeuwen wordt de Aloë Vera gebruikt om haar helende werking. De gelei is vooral effectief bij huidbeschadigingen. Aloë Vera op de huid werkt samentrekkend.
Verder is ze rijk aan vitaminen en mineralen en voedt de huid. Algae Algae heeft een verstevigend effect op de huid en spiervezels. Daarbij is het rijk aan goede voedingsstoffen.
Grape Fruit Uitvoerig onderzoek van Grape fruit heeft aangetoond dat de sap goed is voor uw innerlijke gezondheid, maar dat de vrucht ook effectief is voor een strakke huid. Het bevordert de elasticiteit van de huid en houdt deze flexibel tegelijkertijd. Quercus Dit extract heeft een aanmerkelijk effect op het verstrakken van de huid.
Deze wonderbaarlijke verstrakking van de huid heeft natuurlijk veel voordeel in de huidverzorgingindustrie. Hamamelis Virginiana De Hamamelis Virginiana is afkomstig uit Noord-Amerika.
Hamamelis Virginiana werd al door de indianen als geneeskrachtige plant gebruikt. Uit de schors worden ook allerlei cosmetische middelen bereid, waaronder een sterk antirimpel middel.
De adstringerende eigenschappen van Hamamelis Viriginiana maken de huid strakker en gladder. Sencha Gebruik van deze Groene thee soort heeft opmerkelijke eigenschappen wanneer het uitwendig wordt toegepast.

Samentrekking tot wel 50%

Op spier- en huidweefsel heeft het extract laten zien dat het weefsel kon laten samentrekken tot wel 30 -50 % in vergelijking met de oorspronkelijke vorm. Ook de Tannines in Sencha hebben een zogenaamde adstringerende of samentrekkende werking. Net als een slok sterke thee de mond laat samentrekken. Zo ook worden door tanninen de eiwitten van het wangslijmvlies in de mondholte licht gefixeerd

Meer informatie

Meer informatie
SKU 0103
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 50 ml
levertijd direct
Staat in onze eroshop

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: