Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Vloeibare Kratom

Vloeibare kratom, 10 ml
€ 14,95
  • Koop er 2 voor € 12,95 per stuk en bespaar 13%
  • Koop er 5 voor € 12,00 per stuk en bespaar 20%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Vloeibare kratom

Kratom is ook verkrijgbaar in vloeibare vorm en dus geschikt om te mengen met andere vloeistoffen indien gewenst.

Vloeibare Kratom, wat is het

Kratom (Mitragyna speciosa) komt van een boom die van nature voorkomt in de regenwouden van Zuidoost Azië. De boom groeit voornamelijk in Thailand, Borneo, Nieuw Guinea en Maleisië. De boom kan tussen de 4 en 15 meter groot worden en heeft een wijdte van ongeveer 4,5 meter. De stam is recht en heeft een groot aantal zijtakken. 

De bladeren

Kratombladeren zijn ovaal van vorm, glimmend en hebben een donkergroene kleur. De bladeren bevatten meer dan 25 alkaloïden, waarvan mitragynine de belangrijkste is (50-70% van alle alkaloïden). De bladeren verkleuren niet en zijn het gehele jaar door groen. De bloemen van de Mitragyna speciosa zijn geel en groeien in een bolvorm met elk zo'n 120 bloemetjes.

Kratom blad

In gerechten

Tot het verbod in Thailand werd kratom in vele traditionele Thaise gerechten verwerkt.
Daarnaast zou kratom de onthoudingsverschijnselen van opiaten onderdrukken. Er zijn verschillende manieren om kratom te nemen. De bladeren kunnen worden gekauwd, gerookt en er kan thee van worden gezet. De laatste methode is meestal de makkelijkste manier om kratom te gebruiken.

Kratom thee

Gebruik vloeibare Kratom

Deze vloeibare kratom is een tinctuur van 2:1 (14,9% alc). Heel goed schudden voor gebruik!
De inhoud van het flesje is 10 ml, wat gelijk staat aan 20 gram Bali Kratombladeren.
Laat 5 ml. oplossen op je tong. Probeer het zo lang mogelijk in je mond te houden, zonder het door te slikken. 

Spoelen

Gebruik je het laatste restje uit het flesje dan is het aan te raden het flesje na vullen met een beetje warm water. Opnieuw schudden en dit geheel opdrinken. De werkzame stoffen kunnen namelijk aan de binnenkant van het flesje blijven plakken.

De effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Het heeft zowel een stimulerende als een ontspannende werking, alsof men gelijktijdig cocabladeren (cocaïne) kauwt en opium rookt. Dit is een aparte gewaarwording: je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden.

Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend is en in hogere doseringen ontspannend. De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken. Sommige mensen gebruiken kratom om de effecten van cannabis te versterken.

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen.
Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot een milde verslaving leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot anorexia en gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Dit product is alleen bedoeld voor volwassenen. 
Niet combineren met MAO-remmers.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 4-20068
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 10 ml

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: