Waardering:
80% of 100

Walnoten Natural

Art.nr.
303030.2
€ 2,99
Walnoten zijn echt super goed voor de mens. Walnoten bevatten 7x meer meervoudig onverzadigde vetten dan verzadigde vetten.

Walnoten Natural kopen

Walnoten zijn echt super goed voor de mens. Walnoten bevatten 7x meer meervoudig onverzadigde vetten dan verzadigde vetten. En meervoudig onverzadigde vetten zijn een belangrijke bron van essentiële vetzuren, De onverzadigde vetten zijn in combinatie met de antioxidante eigenschappen ideaal zijn voor personen die een te hoog cholesterolgehalte of een te hoge bloeddruk hebben.

Helpt tegen stress

Amerikaanse wetenschappers hebben ontdekt dat mensen die dagelijks een handje walnoten eten niet alleen minder hoge bloeddruk hebben maar ook minder stress ervaarden. De proefpersonen volgden een dieet met walnoten op het menu en bleken beter op stress te reageren.

Stoelgang

Walnoten kunnen goed helpen als je last hebt van een moeilijke stoelgang. Door de vezelrijke walnoot dagelijks aan je dieet toe te voegen, zal je stoelgang verbeteren.

Sperma

Uit een ander onderzoek blijkt dat walnoten tevens goed zijn voor het sperma. Onderzoekers van University of California ontdekten dat bij mannen die twaalf weken iedere dag walnoten eten de spermakwaliteit aanzienlijk verbetert. Waarschijnlijk dragen de omega-3-vetten die in de noten zitten hier aan bij.

Afvallen of aankomen?

Om je ongerustheid meteen weg te nemen: van walnoten eten wordt je niet dik.Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen die regelmatig noten eten een lager lichaamsgewicht, BMI en een slankere taille hebben dan mensen die geen noten eten. Hou het wel bij één handje, zo'n 50 gram walnoten, per dag.

Over onze walnoten:

  • Ongebrand
  • Vers verpakt
  • 100 gram per verpakking


Ongebrande walnoten , zowel lekker door kwark, yoghurt of salade. Maar ook lekker om ze zo te eten of in een maaltijd te verwerken.

Meer informatie
Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten n.v.t.
Inhoud verpakking 100 gram
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze smartshop
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan