Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Plasticshop

Weegschuitjes medium

Weegschuitje medium model gemaakt van PS (kunststof). Wie zuinig is zijn of haar weegschaaltje, die gebruikt deze handige weegschuitjes.
€ 5,99
  • Koop er 10 voor € 5,50 per stuk en bespaar 8%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Weegschuitjes medium van kunststof (plastic bakjes)

Weegschuitjes van kunststof: de Ideale Oplossing voor Precisiewegen

Ontdek onze hoogwaardige set van 10 medium weegschuitjes, vervaardigd uit robuust PS (kunststof). Deze weegschuitjes zijn een essentiële toevoeging voor iedereen die waarde hecht aan de nauwkeurigheid en het onderhoud van hun weegschaal. Ze zijn ontworpen om het wegen van diverse materialen te vergemakkelijken en te optimaliseren.

Vast & vloeibaar: veelzijdig en betrouwbaar

Onze wegwerp-weegschuitjes zijn gemaakt van hoogwaardig, ongekleurd PS materiaal. Ze zijn ontworpen om zowel vaste als vloeibare substanties te wegen, wat ze uiterst veelzijdig maakt. Hun temperatuurbestendigheid tot +90 °C zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, van laboratoria tot keukens. Bovendien vergemakkelijkt de uitgiettuit het overbrengen van materialen zonder morsen, terwijl de platte bodem zorgt voor stabiliteit tijdens het wegen.

Afmetingen: ruim en praktisch

Elk weegschuitje in deze set heeft een praktische lengte van 133 mm, een breedte van 89 mm en een diepte van 25 mm. Deze afmetingen maken de schuitjes ideaal voor het wegen van een breed scala aan items, van kruiden en specerijen in de keuken tot chemische poeders in het laboratorium. De ruime maat zorgt voor gemakkelijke handling, terwijl je toch voldoende capaciteit hebt voor grotere hoeveelheden.

Gebruiksgemak: schoon en simpel

Deze weegschuitjes zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig te hanteren en maken het wegen een stuk eenvoudiger. Het gebruik van deze schuitjes helpt om je weegschaal schoon te houden, omdat ze voorkomen dat materialen direct contact maken met het oppervlak van de schaal. Na gebruik kunnen ze eenvoudig worden weggegooid, wat zorgt voor een hygiënisch en onderhoudsvriendelijk proces.

Duurzaamheid: gemaakt voor langdurig gebruik

Hoewel deze weegschuitjes als wegwerp worden beschouwd, zijn ze gemaakt van duurzaam kunststof. Dit betekent dat ze sterk genoeg zijn om herhaaldelijk te worden gebruikt in situaties waarin het niet nodig is om ze na elk gebruik weg te gooien. Hun robuustheid zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik.

Kies voor de weegschuitjes van kunststof

Met deze set weegschuitjes van kunststof kies je voor een combinatie van nauwkeurigheid, veelzijdigheid en gemak. Ze zijn de perfecte aanvulling voor zowel professionele als huishoudelijke omgevingen waar precisie en hygiëne voorop staan.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 220111011
levertijd direct
Inhoud verpakking 10 stuks

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: