Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Yellow Subs Xtreme [30 caps]

Yellow Subs. Fatburner en energiebooster
€ 14,95
 • Koop er 3 voor € 12,50 per stuk en bespaar 16%
Niet op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Yellow Subs Xtreme capsules kopen

Bereid je voor op een energie explosie. Deze zeer krachtige capsules geven je een enorme energieboost. Deze boost helpen je vermoeide dagen of uurtjes doorkomen, maar ze ondersteunen ook het afvalproces.

Honger is niet meer

Honger behoort tot de verleden tijd. Het is niet voor niets dat deze capsules zich al jaren bewijzen op hun waarde op het gebied van gewichtscontrole en de capsules geven na inname een enorme energieboost.

Fatburner en energizer

Yellow Subs heeft in een paar jaar tijd de markt veroverd als fatburner en energizer en is daarin ook een blijvertje geworden. Ook Yellow Subs zorgt voor een energyboost waarbij je ook nog eens erg alert bent. Het wordt mede daarom gebruikt door partypeople die zonder verboden middelen wat langer willen doorfeesten. De prijs is goed en de kwaliteit laat niets te wensen over.

De nieuwste formule uit de USA

Natuurlijk verkopen wij alleen de originele import uit de VS en - niet zonder trots - de nieuwste formule die nog krachtiger is dan de voorgaande al waren. Het proces van verbeteren zit in de genen van de Amerikaanse producent.

Yeloow Subs voor power

Afvallen

Door de unieke samenstelling is Yellow Subs Xtreme een zeer populair product geworden om het afvallen te ondersteunen.

Yellow Subs Xtreme gebalanceerd

Yellow Subs Xtreme is een uitgebalanceerd voedingssupplement met vitamines en mineralen ter ondersteuning van lichamelijke inspanning. Deze capsules maken gebruik van de unieke eigenschappen van natuurlijk afgeleide cafeïne en werken als een effectieve energiebooster. Yellow Subs Xtreme geeft extra energie, biedt ondersteuning tijdens fysieke prestaties en helpt bij gewichtsverlies en gewichtsbeheersing.

Vetverbranding

Hoe werken Yellow Subs Xtreme

Het belangrijkste ingrediënt van deze capsules is Cafeïne, één van ’s werelds meest gebruikte natuurlijke stimulerende middelen. Een eigenschap van Cafeïne is het vergroten van de energievoorziening, hetgeen ondersteuning biedt bij het lichamelijke inspanningsvermogen.

Groene thee bladeren

De werking van Cafeïne wordt versterkt door Green Tea Leaf Extract. Dit plantaardige extract bevat epiogallocatechin-3-gallaat, een krachtige antioxidant die de stofwisseling stimuleert en de vetverbranding verbetert.

Capsaïcinea

Capsaïcinea is een werkzaam bestanddeel van de Cayenne Peper en stimuleert het lichaam om energie op te nemen en effectief te gebruiken en verhoogt zo de vetverbranding en het calorieverbruik.

L-Fenylalanine

L-Fenylalanine is een effectief aminozuur dat benodigd is voor het produceren van bepaalde neurotransmitters, zoals dopamine, adrenaline en noradrenaline. Deze chemicaliën beïnvloeden de eetlust, het energiepeil, de slaapcycli en stemming en kunnen bijdragen aan een goede lichamelijke gezondheid, hetgeen essentieel is voor optimale lichamelijke prestaties.

Cacao bevat theobromine, theofylline en Cafeïne. Al deze plantaardige stoffen hebben een stimulerend effect en helpen bij een stijging in energie, motivatie en alertheid.

Gebruik en dosering: 

Neem als aanvulling op de de dagelijkse voeding 2x daags 1 capsule.
Neem 1 capsule in de ochtend en 1 capsule in de middag.

Ingrediënten:

Groene Thee (200 mg caffeine), Cocoa Bromine (8% Theobromine), Cayenne, L-Phenylalanine, Jaborandi, NADH, Gelatine. 

Bijwerkingen:

Personen met hoge bloeddruk, hartziektes, diabetes, schildklierproblemen of depressies mogen capsules alleen in overleg met hun huisarts gebruiken. Bij twijfel altijd eerst de huisarts raadplegen. De aangegeven dosering niet overschrijden. Beperk het gebruik van caffeinehoudende voedingsmiddelen. Niet geschikt om langere tijd achter elkaar te gebruiken. Niet geschikt als vervanger voor slaap. Niet geschikt om laat op de avond te gebruiken ivm een goede nachtrust. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor chocola. Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. 

Combinaties met andere preparaten:
Goed te combineren met andere voedingssupplementen. 

Waarschuwing

NIET geschikt voor personen:
met hoge bloeddruk, hartziektes, diabetes, schildklierproblemen of depressies mogen capsules alleen in overleg met hun huisarts gebruiken. Bij twijfel altijd eerst de huisarts raadplegen. De aangegeven dosering niet overschrijden. Beperk het gebruik van caffeinehoudende voedingsmiddelen. Niet geschikt om langere tijd achter elkaar te gebruiken. Niet geschikt als vervanger voor slaap. Niet geschikt om laat op de avond te gebruiken ivm een goede nachtrust. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor chocola. Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar.

Meer informatie

Meer informatie
SKU Y4747
levertijd direct
Inhoud verpakking 30 capsules

Reviews 2

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 2
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: