Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Yellow Subs Xtreme [30 caps]

€ 9,50
  • Koop er 3 voor € 8,45 per stuk. en bespaar 12%
Beschikbaarheid: Op voorraad
Fatburner en energiebooster

Yellow Subs Xtreme capsules kopen

Deze zeer krachtige capsules geven je een enorme energieboost. Deze boost helpen je vermoeide dagen of uurtjes doorkomen, maar ze ondersteunen ook het afvalproces. Honger behoort tot de verleden tijd. Het is niet voor niets dat deze capsules zich al jaren bewijzen op hun waarde op het gebied van gewichtscontrole en de capsules geven na inname een enorme energieboost.. 

Fatburner en energizer

Yellow Subs heeft in een paar jaar tijd de markt veroverd als fatburner en energizer. Ook Yellow Subs zorgt voor een energyboost waarbij je ook nog eens erg alert bent. Het wordt mede daarom gebruikt door partypeople die zonder verboden middelen wat langer willen doorfeesten. De prijs is goed en de kwaliteit laat niets te wensen over. Natuurlijk verkopen wij alleen de originele import uit de VS en - niet zonder trots - de nieuwste formule.

Afvallen

Door de unieke samenstelling is Yellow Subs Xtreme een zeer populair product geworden om het afvallen te ondersteunen.

Yellow Subs Xtreme gebalanceerd

Yellow Subs Xtreme is een uitgebalanceerd voedingssupplement met vitamines en mineralen ter ondersteuning van lichamelijke inspanning. Deze capsules maken gebruik van de unieke eigenschappen van natuurlijk afgeleide cafeïne en werken als een effectieve energiebooster. Yellow Subs Xtreme geeft extra energie, biedt ondersteuning tijdens fysieke prestaties en helpt bij gewichtsverlies en gewichtsbeheersing.

Hoe werken Yellow Subs Xtreme

Het belangrijkste ingrediënt van deze capsules is Cafeïne, één van ’s werelds meest gebruikte natuurlijke stimulerende middelen. Een eigenschap van Cafeïne is het vergroten van de energievoorziening, hetgeen ondersteuning biedt bij het lichamelijke inspanningsvermogen.

De werking van Cafeïne wordt versterkt door Green Tea Leaf Extract. Dit plantaardige extract bevat epiogallocatechin-3-gallaat, een krachtige antioxidant die de stofwisseling stimuleert en de vetverbranding verbetert.

Capsaïcinea

Capsaïcinea is een werkzaam bestanddeel van de Cayenne Peper en stimuleert het lichaam om energie op te nemen en effectief te gebruiken en verhoogt zo de vetverbranding en het calorieverbruik.

L-Fenylalanine

L-Fenylalanine is een effectief aminozuur dat benodigd is voor het produceren van bepaalde neurotransmitters, zoals dopamine, adrenaline en noradrenaline. Deze chemicaliën beïnvloeden de eetlust, het energiepeil, de slaapcycli en stemming en kunnen bijdragen aan een goede lichamelijke gezondheid, hetgeen essentieel is voor optimale lichamelijke prestaties.

Cacao bevat theobromine, theofylline en Cafeïne. Al deze plantaardige stoffen hebben een stimulerend effect en helpen bij een stijging in energie, motivatie en alertheid.

Gebruik en dosering: 

Neem als aanvulling op de de dagelijkse voeding 2x daags 1 capsule.
Neem 1 capsule in de ochtend en 1 capsule in de middag.

Ingrediënten:

Groene Thee (200 mg caffeine), Cocoa Bromine (8% Theobromine), Cayenne, L-Phenylalanine, Jaborandi, NADH, Gelatine. 

Bijwerkingen:

Personen met hoge bloeddruk, hartziektes, diabetes, schildklierproblemen of depressies mogen capsules alleen in overleg met hun huisarts gebruiken. Bij twijfel altijd eerst de huisarts raadplegen. De aangegeven dosering niet overschrijden. Beperk het gebruik van caffeinehoudende voedingsmiddelen. Niet geschikt om langere tijd achter elkaar te gebruiken. Niet geschikt als vervanger voor slaap. Niet geschikt om laat op de avond te gebruiken ivm een goede nachtrust. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor chocola. Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. 

Combinaties met andere preparaten:
Goed te combineren met andere voedingssupplementen. 

NIET geschikt voor personen:
met hoge bloeddruk, hartziektes, diabetes, schildklierproblemen of depressies mogen capsules alleen in overleg met hun huisarts gebruiken. Bij twijfel altijd eerst de huisarts raadplegen. De aangegeven dosering niet overschrijden. Beperk het gebruik van caffeinehoudende voedingsmiddelen. Niet geschikt om langere tijd achter elkaar te gebruiken. Niet geschikt als vervanger voor slaap. Niet geschikt om laat op de avond te gebruiken ivm een goede nachtrust. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor chocola. Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar.

Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten Green Tea (200 mg caffeine) Cocao Bromine (8% Theobromine) Cayenne L-Phenylalanine Jaborandi NADH 847 mg
Inhoud verpakking 30 capsules
levertijd direct
Staat in onze smartshop

Klant beoordelingen

Top product! Beoordeling door Ruby
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Werkt heel goed voor mij! Neem er 's ochtends eentje en na een half uurtje krijg ik er heel veel energie van wat bijna de hele dag aanhoudt. Mijn vriend merkt er niet zoveel van, maar daar heeft hij wel vaker last van met andere middelen;- (Geplaatst op 31-07-2020)
Doeltreffend Beoordeling door Veerle
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Steeds na 2 weken merkte ik resultaat!
Ik beschik niet over een personenweegschaal, maar merkte gewichtsverlies zichtbaar op. Eveneens was dit te voelen aan men kledij (arm- & beenpijpen).
Na gebruik van ong. 3 weken elke ochtend een capsule, kwam ik een vriendin tegen die ik al enkele weken niet meer had gezien. Het 1ste wat ze me vroeg is: Ben je afgevallen?? Dat product wil ik ook! Dus zullen er nu meerdere doosjes in mijn winkelkarretje belanden (Geplaatst op 12-02-2020)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...