Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Yummy Cum

Yummy cum is dé formule voor een betere smaak van sperma.

Niet iedere vrouw vindt de smaak van sperma geweldig. Of liever gezegd: velen vinden het niet echt lekker. Door Yummy Cum Drops is dit geen probleem meer.

€ 11,95
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

YUMMY CUM DROPS, voor een nóg betere smaak van uw sperma!

Niet iedere vrouw vindt de smaak van sperma geweldig. Of liever gezegd: velen vinden het niet echt lekker. Door Yummy Cum Drops is dit geen probleem meer.
Trakteer elkaar op een heerlijk extra genot bij het orgasme. Een verbeterde smaak, een krachtigere zaadlozing en een hechtere consistentie. Laat maar komen!

100 % SMAAKGARANTIE

Het mogen klaarkomen in de mond van de partner wordt door veel mannen als het hemelse toppunt van orale bevrediging gezien. Sperma smaakt bij iedere man en bij elk orgasme weer anders. De ene keer is het zoeter dan de andere keer, nooit was er een 100 % smaakgarantie. Tot voor kort.

VERBETERT DE SMAAK

Door Yummy Cum Drops te gebruiken produceert de man bij iedere ejaculatie dezelfde lekkere smaak. Net zoals voeding de kwaliteit van het sperma bepaalt, kun je van binnenuit, door Yummy Cum Drops, nu ook de smaak beïnvloeden.

KRACHTIGERE ZAADLOZING

De man produceert ook meer sperma en heeft hierdoor een hechtere consistentie. Dankzij een grotere zaadproductie kan de man vaker klaarkomen en zal de ejaculatie krachtiger zijn.

HECHTERE CONSISTENTIE NIET ONGEZOND

Het doorslikken van sperma kan geen kwaad. Het bevat onder andere Calcium, Keratine, Magnesium, Fosfor, Vitamine B12 en C, Fructose en Zink. Sperma is voedzaam en licht verteerbaar. 95% van de proteïnen in sperma zijn de makkelijkst verteerbare in de hele natuur. Sperma bevat slechts 15 calorieën per ejaculatie. Neem per dag 4 ml (circa 20 druppels) met water in.

Combineer Yummy cum

De smaak van je sperma is iets dat je zelf kunt beïnvloeden! Je kunt je smaak veranderen door je dieet aan te passen. Door gezond en gevarieerd te eten zul je je sperma een zoete smaak geven. Eet vooral veel fruit en groenten. Voeg ook meer volwaardige vetten toe, zoals olijfolie, avocado, noten en vis.

Geen nicotine en alcohol

Het is ook belangrijk om te onthouden dat alcohol, nicotine en verwerking de smaak van je sperma beïnvloeden. drink dus minder alcohol, vermijd roken en verwerking van voedsel.

Door voldoende water te drinken zul je je sperma lichter en minder scherp laten smaken. Probeer ook andere supplementen te nemen zoals vitamine C, B-vitaminen en een multivitamine.

Extra gekruid

Geef je sperma nog wat extra smaak door kruiden zoals peterselie, kurkuma en gember toe te voegen aan je dieet. Je kunt ook specerijen zoals kaneel, kardemom en peper toevoegen om je sperma een zoete smaak te geven.

Vergeet niet om stress te beheersen en voldoende te rusten. Dit zal je helpen je sperma een goede smaak te geven.

Je kunt er zeker van zijn dat je sperma smaak beter zal worden als je betere voedsel- en levensstijlkeuzes maakt. Pas je dieet aan, drink voldoende water en kruid je voedsel met smaakmakers. Je sperma zal heerlijk smaken!

Meer informatie

Meer informatie
SKU wwyc
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 30 ml

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: