Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Capsule machine

Capsule machine maat 00 voor 50 capsules

Capsule machine maat 00

Het kauwen en doorslikken van kruiden of zaden is niet altijd erg smakelijk; soms zou het beter zijn het in zijn geheel door te slikken.

Met dit simpele, maar zeer effectieve apparaatje, is het eindelijk mogelijk je eigen capsules te maken.

 

€ 49,95
 • Koop er 2 voor € 44,95 per stuk en bespaar 10%
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Capsule machine maat 00

Capsules vullen thuis wordt kinderspel met deze capsulemachine. In één klap vul je 50 capsules met dit handige apparaat. Ideaal voor iedereen die zelf capsules wil vullen met meerdere tegelijk.

Maak eenvoudig 50 capsules maat 00

Het kauwen en doorslikken van kruiden of zaden is niet altijd erg smakelijk; soms zou het beter zijn het in zijn geheel door te slikken. Met dit simpele, maar zeer effectieve apparaatje, is het eindelijk mogelijk je eigen capsules te maken.

Snel gevuld

De machine werkt zeer eenvoudig en zelfs zonder instructie moet het al mogelijk zijn om 40 capsules te vullen met de door jou gewenste inhoud binnen tien minuten.

Fytotherepeuten

Fytotherapie, behandeling met planten, in de volksmond kruidengeneeskunde genoemd, is het behandelen van gezondheidsklachten en ziekten met plantaardige middelen waarvan men een medicinaal effect veronderstelt. Het is daarmee niet noodzakelijkerwijs een alternatieve geneeswijze, maar kan als voorloper van de moderne farmacologie gezien worden.

Maat 00 vullen

Met de Capsule machine maak je binnen enkele minuten 50 capsules (grootte "00"). Het werkt eenvoudig: maak je eigen mengsel van kruiden of zaden, vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, duw de bovenkant erover en je hebt binnen no time 50 professionele capsules.

Vaatwasserbestendig

Het reinigen van alle onderdelen van deze capsule machine is zeer eenvoudig. Alle onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen dus gewoon met de rest van de vaat meedraaien. De Capsule Machine Maat 00 is compatibel met onze lege gelatine capsules maat 00, wat zorgt voor een perfecte pasvorm elke keer. Het is gemaakt van robuuste, duurzame materialen die zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, en toch is het verrassend licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren.

TAMPER TOOL VOOR CAPSULE MACHINE

deze handige tool is samen te gebruiken met deze capsulemachine. Je gebruikt de tool om de stof die in je capsules gaat aan te drukken waardoor er meer in je capsules kan.

Deze tool is beschikbaar tegen een kleine meerprijs. en kan beseld worden door het vakje aan te vinken tijdens de beselprocedure. Als je hem meteen meebestelt dan is hij iets goedkoper dan wanneer je deze achteraf koopt.

Tamper tool

 

Meer informatie

Meer informatie
SKU capsm00-50
levertijd direct
Inhoud verpakking 1 capsule machine
Product video https://www.youtube.com/watch?v=y1rEbDRoVaQ

Reviews 1

4.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 1
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: