Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Herbal 3 pack

Herbal 3 pack. Probeer uit welke drie van deze herbals het beste bij jou past voor een unieke prijs.
Speciale prijs € 29,98 Normale prijs € 35,95
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Herbal speed, Herbal crack en Herbal Coke. Stuk voor stuk met hun eigen unieke eigenschappen. En zoals bekend hebben voedigssupplementen niet op iedereen dezelfde uitwerking. Wat bij de ene als heftig wordt ervaren dat kan bij de ander wat minder zijn.

Waar voor je geld

Omdat we weten dat we goede producten leveren, weten we ook dat één van deze drie toppers jou gaat bevallen. Maar welke dat is kunnen wij helaas niet voorspellen. En dan is er dé oplossing, een herbal 3 pack. Deze bundel is uniek laag geprijsd, speciaal om voor een mooie prijs kennis te kunnen maken met onze herbal serie.

Wat krijg je

Je krijgt dus als je dit product bestelt, van alle drie de verpakkingen één exemplaar toegestuurd. Met precies dezelfde hoeveelheid als wanneer je iedere product uit de bundel individueel bestelt. Maar dan voor een nog scherpere prijs. Om mooie gelegenheid om eens te kijken welke het beste bij je past, of welke wellicht beter is dan het product dat je nu al gebruikt.

1. Herbal Speed

Herbal Speed is de ideale, veilige en volledig natuurlijke vervanger voor iedereen die liever geen chemische producten gebruikt zoals speed (amfetamine) of cocaïne. Een poeder dat volledig legaal is. Dichterbij amfetamine ga je met een legaal product niet komen.

2. Herbal Coke

Herbal Coke. Als je voor de natuur gaat en je je niet wil vergrijpen aan chemische middelen zoals amfetamine of cocaïne, dan is Herbal Coke een perfecte vervanger.

3. Herbal Crack

Herbal Crack is eigenlijk te sterk om legaal te zijn! De mega populaire Herbal Crack heeft een verbeterde formule en is weer direct leverbaar en sterker dan ooit tevoren dankzij de nieuwe geperfectioneerde samenstelling.

Powerpack

Drie van de allerbeste energieboosters in een bundel. De ultieme manier om ze uit te proberen. Hou tenminste 48 uur tussen het gebruik van deze verschillende producten zodat je optimaal de uitwerking kunt testen. Gebruik de producten nooit door elkaar en neem nooit meer van de voorgeschreven hoeveelheid.

meer over speed

Meer informatie

Meer informatie
SKU herb-3-p
levertijd direct
Inhoud verpakking zie omschrijving

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: