Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Royal X, herbal XTC

€ 9,50
  • Koop er 3 voor € 9,00 per stuk. en bespaar 6%
Beschikbaarheid: Op voorraad
Neem Royal X als je een avondje wilt stappen of dansen en je wel wat extra energie en euforie kan gebruiken.

Royal X, herbal XTC

Neem Royal X als je een avondje wilt stappen of dansen en je wel wat extra energie en euforie kan gebruiken.

Euforisch tintje

De Royal X is niet zo sterk qua energie als de Royal C maar heeft wel een extra euforisch tintje. Liquid Royal  X is een vloeibare herbal XTC. Doordat dit sterk euforische product vloeibaar wordt ingenomen zullen de eerste effecten al na ongeveer 15 minuten na inname optreden.

De psychoactieve effecten van de Royal X duren ongeveer 3 tot 4 uur. Ma Huang en Kolanoot zorgen voor veel energie en een opgewekt gevoel. Niacine helpt bij de energieprocessen in het lichaam en bevordert de doorbloeding van spieren en organen, ook kan niacine zorgen voor wat tintelingen. Phenylalanine stimuleert het dopamine- en serotoninesysteem in de hersenen en zorgt in dit product voor tintelingen, euforie, vrolijkheid, een goed gevoel en een “spacey” effect. Kort gezegd;

Liquid X is een erg goede en krachtige herbal XTC, die zorgt voor een energieke buzz, tintelingen over het gehele lichaam, gecombineerd met een heel euforisch, “spacey” gevoel. Kortom, een prima benadering van de chemische variant.

Inhoud Royal X:

15 ml per flesje.

Ingrediënten Royal X:

Cola nitida, paullinia cupana, citrus aurantium 6%, dextro, 375 mg ascorbinezuur (adh 70 mg), glycyrrhiza 25%, 375 mg kalium (adh 3,5 gram) phenylalanine, oleum mentha, 75 mg niacine (adh 18 mg).

Gebruik Royal X:

Begin met een half flesje. Neem het idealiter op een lege maag voor het beste effect. Op een volle maag heeft het vaak minder effect. Na een paar uur kan je eventueel nog een half flesje nemen om het effect wat te verlengen.

Waarschuwingen:

Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik alleen toegestaan boven de 18 jaar. Niet gebruiken bij hoge/ lage bloeddruk, diabetes, zwangerschap, borstvoeding, vaatziekten, schildklieraandoeningen, vergrote prostaat, gebruik van medicijnen, drugs en/of alcohol. Overschrijd de aanbevolen dosering niet.

Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten n.v.t.
Inhoud verpakking zie omschrijving
Staat in onze smartshop

Klant beoordelingen

Geen tegenvaller Beoordeling door Ger
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Geen tegenvaller, komt aardig in de buurt van echte X. Nog maar een paar bestellen binnenkort. (Geplaatst op 25-01-2019)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...