Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Kruiden

Kanna (Sceletium tortuosum) UB40 extract

UB40 kanna extract is speciaal gemaakt voor fans van vaporizeren (verdampen). Het extract is grover dan andere kanna extracten maar bevat een hoge concentratie mesembrine voor een sterke, ontspannende buzz, vergelijkbaar met het UC2 extract.
€ 14,95
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Kanna (Sceletium tortuosum) UB40 extract

UB40 kanna extract is speciaal gemaakt voor fans van vaporizeren (verdampen). Het extract is grover dan andere kanna extracten maar bevat een hoge concentratie mesembrine voor een sterke, ontspannende buzz, vergelijkbaar met het UC2 extract.

Wat is kanna eigenlijk?

Het vetplantje kanna is afkomstig uit Zuid-Afrika en ook bekend als Sceletium tortuosum. De kalmerende effecten ervan zijn meer dan 300 jaar geleden ontdekt door de Hottentotten (Khoikhoi). De stamleden snoven en kauwden kanna voor hun genot.

Kanna UB40 extract

Wat zit er in Kanna?

Primaire actieve stoffen zijn de alkaloïden: Mesembrine, Mesembrenone en Tortuosamine. Hoewel er andere verbindingen in de plant zijn die op zijn minst subtiel invloed hebben, zijn dit zeker de meest prominente en daarmee ook de best bestudeerde. Met name mesembrine wordt erkend als een specifieke verbinding die krachtige effecten heeft op het verhogen van de serotonine-activiteit in de hersenen.

Stemming en geheugen 

Bovendien heeft Kanna PDE4-remmende eigenschappen . Door PDE4 (Phosphodiesterase 4) te remmen, heeft het lichaam meer cAMP beschikbaar, wat leidt tot positieve Kanna-effecten op de stemming en het geheugen. Mesembrenon is de alkaloïde waarvan is vastgesteld dat deze verantwoordelijk is voor dit effect.  

Kanna verdampen

Regulier kannapoeder en de meeste kanna-extracten zijn niet geschikt voor gebruik in de vaporizer omdat het poeder te fijn is. De kleine deeltjes gaan door het gaasje heen en je bent meer aan het kauwen dan inademen.

Kanna UB40 extract is precies grof genoeg om in elke kruidenvaporizer te kunnen gebruiken. Het is de meest eenvoudige manier om van de wonderbaarlijke werking van Sceletium tortuosum te genieten in je favoriete vaporizer.

Kanna UB40 extract - gebruik

Gebruik voor een lichte ervaring 25 mg. Ben je al ruimschoots bekend met kanna of ben je minder gevoelig voor de effecten, gebruik dan 40 - 60 mg.

We raden aan om dit extract in een vaporizer te gebruiken op 188°C. Dit is de ideale temperatuur om de pure essentie van de plant te extraheren als damp.

De smaak is vrij bitter en aardachtig, dus we raden aan om dit extract met je favoriete kruid te vermengen.

Waarschuwing Kanna UB40

Sceletium tortuosum is een selectieve serotonine-heropnameremmer (SSRI). Het mag niet worden gecombineerd met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of monoamine-oxidaseremmer (MAO-I), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi, passiebloem (Passiflora incarnata) en yohimbe.

Kanna gebruikersgids

Speciaal voor Wapwinkel klanten schreven we een uitgebreide Kanna gebruikersgids in ons blog. Lees alles over Kanna en het gebruik ervan.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 300-11191
levertijd direct
Inhoud verpakking zie omschrijving

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: