Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Kratom bali shredded

Kratom bali

De effecten van kratom zijn na ongeveer 10 minuten merkbaar en kunnen enkele uren aanhouden. Kratom (Mitragyna speciosa) heeft zowel een stimulerende als ontspannende werking. Volgens velen is het gevoel te vergelijken met opium.

€ 11,50
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Kratom Bali shredded 10 gram

Nu bij Wapwinkel: Balinese kratom! Zeer potent en ideaal in gebruik. 
Kratom (Mitragyna speciosa) komt vanouds op Bali voor, waar de bladeren gebruikt worden voor hun aangenaam kalmerend effect.

Gebruik Kratom Bali

Een normale dosering ligt tussen de 5 en 10 gram bladeren of poeder. Het poeder kan vermengd worden met honing, vla of een milkshake. Van de bladeren kan een sterke thee gemaakt worden, al kunnen ze ook direct opgegeten worden.


Effecten van Kratom Bali

De effecten van kratom zijn na ongeveer 10 minuten merkbaar en kunnen enkele uren aanhouden. Kratom (Mitragyna speciosa) heeft zowel een stimulerende als ontspannende werking. Volgens velen is het gevoel te vergelijken met opium. Je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of om actief te worden. 

Ontspannend

Kratom is volgens bronnen in lagere doseringen stimulerend (niet altijd) en in hogere doseringen ontspannend. Individuele gemoedstoestand en bloeddruk zijn van invloed op de uitwerking van kratom. 

De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken.

Opgelet!!!

Wij raden u af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen. 
Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot een milde verslaving leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot anorexia en gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. 
Niet combineren met MAO-remmers.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 11000-9
levertijd direct
Inhoud verpakking 10 gram

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: