Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Kratom Maleisië

Kratom Mitragyna speciosa komt van oorsprong uit de regenwouden in Zuidoost Azië. Het is een grote boom die wel vijftien meter hoog kan worden met gele bloemen. Het blad bevat meer dan 25 alkaloïden, waarvan mitragynine de belangrijkste is. Kratom wordt door Aziaten beschouwd als een lichte stimulant (vergelijkbaar met koffie, nicotine en betelnoot).
€ 6,95
  • Koop er 2 voor € 6,75 per stuk en bespaar 3%
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Kratom Maleisië (Mitragyna speciosa)

Kratom Mitragyna speciosa komt van oorsprong uit de regenwouden in Zuidoost Azië. Het is een grote boom die wel vijftien meter hoog kan worden met gele bloemen. Het blad bevat meer dan 25 alkaloïden, waarvan mitragynine de belangrijkste is. Kratom wordt door Aziaten beschouwd als een lichte stimulant (vergelijkbaar met koffie, nicotine en betelnoot). 

Krathom, kakuam of thom

In Azië wordt de boom ook wel krathom, ithang, kakuam of thom genoemd. Het blad werd traditioneel in vele Oosterse gerechten verwerkt tot dat het in Thailand verboden werd. In Maleisië probeert een kleine groep mensen politici te overtuigen om meer medisch onderzoek te verrichten naar kratom als mogelijk medicijn.
Echter, sinds januari 2007 lijkt het er meer op dat Maleisië probeert om kratom op de lijst van verboden middelen te plaatsen in plaats van haar te herdefiniëren. 

Traditioneel werd de plant gebruikt om langer en harder te kunnen werken. Daarnaast, zou het de ontwenningsverschijnselen van opiaten onderdrukken. 
In sommige delen van Azië wordt kratom ook gebruikt als seksuele stimulant; om de duur van seks te verlengen.

Effecten van Kratom Maleisië

De effecten van kratom bladeren uit Maleisië zijn vrijwel identiek aan Balinese kratom. 

Na 5 tot 10 minuten zijn vaak de eerste effecten merkbaar, deze kunnen enkele uren aanhouden. 
Het effect is zowel stimulerend als ontspannend. Volgens sommige bronnen is Maleisische kratom (net als Bali kratom) in lagere doseringen stimulerend en euforisch, terwijl het in hoge doseringen een ontspannende werking heeft. 
De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hele hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken.

Gebruik van Kratom Maleisië

Kratombladeren worden meestal gekauwd. Ze kunnen ook vermalen gegeten worden.
Er wordt ook vaak thee van gezet. Een gemiddelde dosering ligt tussen de 3 - 5 gram (afhankelijk van de sterkte van de bladeren).

Azarius verkoopt ook verpoederde kratom. Poeder is gemakkelijk in gebruik. Op te lossen in sapjes en water maar ook eenvoudig te mixen met iets lekkers als honing of een milkshake. 

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen.
Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot een milde verslaving leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot anorexia en gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet combineren met MAO-remmers.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 200-6375
levertijd direct
Inhoud verpakking 10 gram

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: