Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Capsules

Lege capsules vegetarisch maat 00 transparant [1000]

Lege capsules vegetarisch maat 00 1.000 stuks
€ 83,95
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Vegetarische capsules maat 00, transparant per 1.000 stuks

Vegetarische capsules van maat 00 zijn uitstekende oplossingen voor mensen die op zoek zijn naar een plantaardige en diervriendelijke manier om hun dagelijkse supplementen in te nemen. Ze zijn gemaakt van plantaardige cellulose of andere natuurlijke materialen en bevatten geen dierlijke bijproducten, waardoor ze geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten.

Wat zijn vegetarische capsules maat 00?

Vegetarische capsules van maat 00 zijn plantaardige capsules die ontworpen zijn om voedingssupplementen of medicijnen te bevatten. Ze zijn transparant, zodat je de inhoud kunt zien, en hebben een grootte die kleiner is dan maat 000 maar nog steeds ruim genoeg om een aanzienlijke hoeveelheid supplement of medicijn te bevatten.

Maat 00 capsules kunnen ongeveer 735 milligram materiaal bevatten, afhankelijk van de dichtheid van het poeder of de vulling. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor supplementen die een gemiddelde tot hoge dosering vereisen.

Net als alle vegetarische capsules zijn deze gemaakt van plantaardige materialen zoals cellulose of zetmeel, in plaats van dierlijke gelatine. Dit maakt ze geschikt voor vegetariërs en veganisten, evenals voor mensen die bepaalde religieuze of dieetbeperkingen hebben. Bovendien zijn vegetarische capsules vaak hypoallergeen en bevatten ze geen gluten, tarwe, of zuivelproducten.

Samenvattend zijn vegetarische capsules van maat 00 transparante, plantaardige capsules die een goed alternatief bieden voor traditionele gelatinecapsules, met een maat die geschikt is voor een breed scala aan supplementen en medicijnen.

Wat zijn de voordelen van vegetarische capsules maat 00?

  1. Plantaardig en diervriendelijk: Ze bevatten geen dierlijke producten, zoals gelatine, wat ze een uitstekende keuze maakt voor vegetariërs, veganisten, en mensen met bepaalde religieuze of dieetbeperkingen.

  2. Hypoallergeen: Deze capsules zijn over het algemeen hypoallergeen en bevatten geen gluten, tarwe, of zuivelproducten. Dit maakt ze geschikt voor mensen met allergieën of intoleranties.

  3. Gemakkelijke inname: Dankzij hun gladde en glijdende oppervlak zijn ze gemakkelijk in te nemen.

  4. Transparant: Omdat deze capsules transparant zijn, kunt u gemakkelijk zien wat er in uw supplement zit.

Goedkope capsules 000

Als je op zoek bent naar nog meer voordeel, kies dan voor de extra voordelige 5.000 stuks zakken van deze maat 000 vegetarische capsules.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 1220-33-1
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 1000 of 5000 stuks

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: