Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

LION'S MANE (Hericium erinaceus)

Stimuleert de productie van zenuwgroeifactor (NGF) en versnelt de aanmaak van myeline.
€ 29,95
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

LION'S MANE (Hericium erinaceus)

Stimuleert de productie van zenuwgroeifactor (NGF) en versnelt de aanmaak van myeline.

3-voudige extractiemethode om full spectrum-synergie te bereiken

Traditioneel gebruik Lion's mane

Lion's mane, in Japan mountain priest mushroom genoemd, wordt al heel lang gebruikt als versterkend middel en ter ondersteuning van de hersenfuncties.

Proces

We kweken, oogsten, verwerken en extraheren de lion‘s mane zelf, waardoorwe u het meest verse, puurste en krachtigste elixer kunnen leveren dat beschikbaar is. De extractie gebeurt op drie manieren zodat het volledige scala aan actieve bestanddelen van verse lion's marie behouden blijft. We gebruiken hiervoor hightech methoden die zijn gebaseerd op traditionele technieken en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De extracten worden vervolgens gestabiliseerd en op smaak gebracht met biologische ahornsiroop.

Wetenschap

Lion's mane zet de hersenen aan tot het aanmaken van meer NCF (zenuwgroeifactor of nerve growth factor). Deze neuropeptiden zorgen voor de productie, groei en het onderhoud van neuronen in de hersenen. Naarmate we ouder worden neemt de activiteit van de neuropeptiden af, wat leidt tot een verslechtering van de hersenfunctie. NGF helpt de hersenen vitaal en gezond te houden.

NGonrgt ookvoor de aanmaak van nieuwe myelinescheden. Een myelineschede is een beschermend laagje om de zenuwen dat de prikkelgeleiding tussen de cellen versnelt. Als deze scheden beschadigd zijn, zoals bij de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson, verloopt deze prikkelgeleiding veel trager. Momenteel worden lion's mane en NGF gebruikt bij de ontwikkeling van behandelingen voordeze ziekten.

Lion's mane heeft ook neurotrofe eigenschappen. Dat houdt in dat het de groei en differentiatie van neuronen stimuleert. Neuronen spelen een belangrijke rol bij het leren en de ontwikkelingvan de hersenen.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 999-1480
levertijd 1 - 5 werkdagen
Inhoud verpakking 30 ml

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: