Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Magische truffels Dragons Dynamite 15 gram

Psilocybe Dragons Dynamite truffels

Deze hele speciale magische truffel wordt in een zeer beperkte productie gemaakt en is dan ook zeer bijzonder in zijn soort. De sterkste truffel in ons assortiment. Je voelt je onoverwinnelijk door de kracht van dynamite en je zult je innerlijke draak bevrijden.

€ 15,95
 • Koop er 2 voor € 15,15 per stuk en bespaar 5%
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Magische truffels Dragons Dynamite 15 gram

Deze hele speciale truffel wordt in een zeer beperkte productie gemaakt en is dan ook zeer bijzonder in zijn soort.

De sterkste truffels - Neem een duik in het onbekende

Dragons Dynamite staat bekend als de krachtigste truffel in ons assortiment, ontworpen voor de meest avontuurlijke ontdekkingsreizigers. Na inname zul je je onoverwinnelijk voelen, als een draak die ontwaakt.

Zorgvuldig doseren voor een veilige reis

Als je nog nooit met deze krachtige truffels hebt gereisd, begin dan met een halve dosis om te testen hoe je lichaam en geest reageren. Het duurt ongeveer 45 minuten voordat de werkzame stoffen, psilocybine en psilocine, hun betoverende reis door je lichaam beginnen.

Magische truffels en paddenstoelen - Een diepe duik in bewustzijn

Deze magische truffels, ook wel Sclerotia genoemd, zijn een 'bijproduct' van de befaamde paddo's en bevatten dezelfde psychoactieve stoffen. Ze zorgen voor een betoverende ervaring met visuele effecten en stimuleren vaak creatieve en filosofische gedachtegangen.

Netwerken van mycelium - Natuurlijke magie

Waar paddenstoelen groeien, verbergt zich onder de grond een uitgestrekt netwerk van mycelium, een schimmel met een witte, draadvormige structuur. Dit mycelium kan magische truffels produceren, compacte klompjes verhard mycelium waarin voedsel en water worden opgeslagen om te overleven als de omstandigheden voor paddenstoelengroei niet optimaal zijn.

Een oeroude reis - Traditioneel gebruik

Paddo's zijn duizenden jaren lang over de hele wereld gebruikt in verschillende culturen. Toch is het gebruik van truffels in Nederland en België relatief onbekend. Gebruikers nemen deze tripmiddelen het liefst in de natuur of in een rustige, vertrouwde omgeving. Paddo's worden meestal los gegeten, maar je kunt er ook thee van zetten. Ze kunnen kleuren intenser maken en gevoelens intensiveren.

200 verschillende soorten - Een magische selectie

Op onze planeet zijn er momenteel ongeveer 200 verschillende soorten paddenstoelen geïdentificeerd die psilocybine en psilocine bevatten. Slechts een handvol van deze soorten kan magische truffels voortbrengen.

Truffels drogen - Van water tot wonder

Magische truffels bestaan na de oogst voor ongeveer 50% uit water. Na het drogen behoud je dus ongeveer de helft van het oorspronkelijke gewicht. Houd er rekening mee dat dit kan variëren afhankelijk van de soort en kweekmethode. In vergelijking: verse paddo's bestaan voor 90% uit water. De smaak van magische truffels wordt vaak omschreven als 'walnootachtig'.

De ervaring - De reis naar het onbekende

De effecten van magische truffels en paddenstoelen zijn bijna identiek. Ze veranderen de perceptie van de realiteit drastisch. Na inname merk je binnen 30 tot 60 minuten de eerste effecten. De intensiteit piekt meestal binnen de eerste twee uur en manifesteert zich in golven.

Verschillende effecten - Een persoonlijke ontdekking

De psychedelische reis is een uiterst persoonlijke ervaring, sterk afhankelijk van de individuele reactie, dosering, soort, en omgeving. Hier zijn enkele effecten die de meeste mensen ervaren:

Geestelijke effecten

 • Visuele ervaringen
 • Verhoogde geluidsperceptie
 • Ontspanning en helderheid
 • Creativiteit en filosofische gedachten
 • Versterkte zintuigen
 • Verwondering
 • Tijds- en ruimtewaarneming

Lichamelijke effecten

 • Ontspannen spieren
 • Koude rillingen
 • Hoofdpijn
 • Gevoelige maag
 • Misselijkheid
 • Dorst
 • Vermoeidheid na de trip

Bereid je goed voor op je psychedelische reis met de juiste informatie over de verschillende soorten en effecten. Begin niet met de sterkste soort als je nieuw bent in dit gebied. Onthoud, zoals bij alles, een verantwoorde start is de sleutel tot een geweldige reis.

Het verschil tussen magische truffels en paddenstoelen - Twee sides van dezelfde munt

Hoewel ze er totaal anders uitzien, zijn de verschillen tussen paddo's en magische truffels minimaal, zo niet onbestaande. Ze bevatten dezelfde psychoactieve stoffen, psilocybine en psilocine, en er is weinig serieus onderzoek gedaan naar de effectverschillen. In de praktijk zien we weinig tot geen verschil in ervaring tussen de twee. Je kunt gerust kiezen op basis van beschikbaarheid en persoonlijke voorkeur.

Psilocybine en psilocine - De bron van magie

Psilocybine en psilocine zijn natuurlijke psychoactieve stoffen die in ongeveer 200 verschillende paddenstoelen voorkomen. Na inname van psilocybine wordt het in het lichaam omgezet in psilocine, wat een sterke psychedelische werking heeft. Albert Hofmann, de Zwitserse wetenschapper die LSD ontdekte, was de eerste die deze stoffen in 1958 isoleerde.

Het effect van psilocybine en psilocine duurt meestal 3 tot 6 uur.

De dosering - Van mild tot intens

Over het algemeen kun je zeggen dat een dosis van 5 gram magische truffels mild, maar nog steeds zeer merkbaar is. Een dosis van 10 gram resulteert in een sterke ervaring, terwijl 15 gram een intense trip kan opleveren. Kies altijd een dosis die bij je ervaring en comfortniveau past.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 09906
Inhoud verpakking 15 gram verse truffels
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze Smartshop
Body effect sterk
Brain Effect extra sterk
Energy effect redelijk
Visual effect sterk
Sterkte algemeen extra sterk
Truffel gebruik

Extra informatie van Wapwinkel over het gebruik van truffels:

Nadat je de truffels hebt ingenomen zijn de eerste effecten binnen tien minuten tot een uur merkbaar. Je zult eerst wat scherper gaan zien en gaan horen. Al snel verandert de wereld om je heen en je zult alles anders ervaren dan het in werkelijkheid is. Dit wordt meestal als bijzonder lachwekkend ervaren, maar je kunt er ook wat verward door zijn omdat je niet meer kunt bevatten wat er allemaal om je heen gebeurt. Je zult vanzelf dieper in je trip glijden waardoor er zachtjes aan visioenen zichtbaar worden. De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en zeer persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af. De werkzame stof in de truffels is psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine), wat we kennen uit paddo's. DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische (giftige) stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van iemand die zelf niets neemt en voor je kan zorgen en je desgewenst gerust kan stellen. We noemen dit een sitter.

De geleverde truffels zijn altijd vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Paddo's neem je in op een lege maag voor de beste werking.

Je kunt ze nemen door ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens je trip als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van de truffels prima thee maken. Doe de in stukjes gesneden truffels in ongeveer een halve liter kokend water en laat ze ongeveer 20 minuten heel zachtjes doorkoken. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water.

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Door de ogebouwde resistentie zal het effect amper merkbaar zijn. Ons advies is om een week te wachten voor je opnieuw aan een trip begint, maar ervaren gebruikers handhaven liever een langere pauze om de trip weer als maximaal te kunnen ervaren.

Reviews 13

4 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 8
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 4
 • 2 wappies 1
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: