Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Magische truffels

Magische truffels MushRocks 15 gram

Psilocy MushRocks truffels, 15 gram verpakking
€ 15,95
 • Koop er 2 voor € 15,15 per stuk en bespaar 5%
Niet op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Magische truffels MushRocks 15 gram

Ben je klaar om de ultieme psychedelische reis te maken? MushRocks, de nieuwste aanvulling op ons Wapwinkel-assortiment magische truffels, brengen je op een avontuurlijke reis door tijd en ruimte. Deze buitengewone truffels tillen je ervaring naar ongekende hoogten en laten je afdalen naar de diepste oorsprong van bewustzijn.

Krachtige soort voor ervaren gebruikers

MushRocks behoren tot de krachtigste truffels die we aanbieden, wat hen ideaal maakt voor ervaren psychonauten. Ze delen veel overeenkomsten met paddo's, omdat ze dezelfde werkzame stoffen bevatten. Hierdoor hebben ze vergelijkbare effecten. Een trip op MushRocks brengt een golf van euforie teweeg, waarbij kleuren intenser lijken en een lachkick op de loer ligt. Terwijl echte hallucinaties minder voorkomen, kun je wel rekenen op een visuele reis van ongekende intensiteit.

Mushrock truffels: het avontuur begint

MushRocks nemen je mee op een reis naar het diepste van je psyche. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke inzichten of gewoon een visueel spektakel wilt ervaren, deze truffels brengen je dichter bij de kern van je bewustzijn.

Zorgvuldig doseren voor de ultieme ervaring

De werkzame stof in MushRocks heeft ongeveer 45 minuten nodig om op volle kracht te komen, dus wees geduldig. Als je voor het eerst met deze krachtige truffels experimenteert, is het aan te raden om met een halve dosis te beginnen. Dit geeft je de kans om te testen hoe je lichaam en geest op de truffels reageren. De gedetailleerde gebruiksaanwijzing vind je op de verpakking.

Bereid je voor op een psychedelische reis als nooit tevoren en ontdek de diepten van je bewustzijn met MushRocks magische truffels van Wapwinkel. Zet je schrap voor een onvergetelijk avontuur en bestel vandaag nog je eigen 15 gram MushRocks-truffels.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 09905
Inhoud verpakking zie omschrijving
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze Smartshop
Body effect flink
Brain Effect sterk
Energy effect redelijk
Visual effect sterk
Sterkte algemeen extra sterk
Truffel gebruik

Extra informatie van Wapwinkel over het gebruik van truffels:

Nadat je de truffels hebt ingenomen zijn de eerste effecten binnen tien minuten tot een uur merkbaar. Je zult eerst wat scherper gaan zien en gaan horen. Al snel verandert de wereld om je heen en je zult alles anders ervaren dan het in werkelijkheid is. Dit wordt meestal als bijzonder lachwekkend ervaren, maar je kunt er ook wat verward door zijn omdat je niet meer kunt bevatten wat er allemaal om je heen gebeurt. Je zult vanzelf dieper in je trip glijden waardoor er zachtjes aan visioenen zichtbaar worden. De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en zeer persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af. De werkzame stof in de truffels is psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine), wat we kennen uit paddo's. DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische (giftige) stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van iemand die zelf niets neemt en voor je kan zorgen en je desgewenst gerust kan stellen. We noemen dit een sitter.

De geleverde truffels zijn altijd vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Paddo's neem je in op een lege maag voor de beste werking.

Je kunt ze nemen door ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens je trip als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van de truffels prima thee maken. Doe de in stukjes gesneden truffels in ongeveer een halve liter kokend water en laat ze ongeveer 20 minuten heel zachtjes doorkoken. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water.

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Door de ogebouwde resistentie zal het effect amper merkbaar zijn. Ons advies is om een week te wachten voor je opnieuw aan een trip begint, maar ervaren gebruikers handhaven liever een langere pauze om de trip weer als maximaal te kunnen ervaren.

Reviews 2

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 2
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: