Waardering:
60% of 100

Moonwalk likeur

Art.nr.
12000011
€ 3,49
Moonwalk (14,9% alc.) is een stimulerende en afrodiserende likeur die heerlijk smaakt en je de hele nacht laat zweven
  • Koop 15 voor € 3,00 en bespaar 14%

Moonwalk likeur kopen

Moonwalk (14,9% alc.) is een stimulerende en afrodiserende likeur die heerlijk smaakt en je de hele nacht laat zweven.

Moonwalk (14,9 alc./vol., 30 ml, bio) is een likeur met kruiden die de zwaartekracht neutraliseren. Zweef heerlijk weg!

Ontspannen, zweverig, eindeloos

Moonwalk – volledig ontspannen in het hier en nu: De sereniteit van Passiebloem en Kalmoes onderstreept met subtiele energie door Catuaba en Guarana.

Vloeibare traktatie naar een plek zonder zwaartekracht.

De Herbal Kicks bevatten 15% vol. organische alcohol en zijn beschikbaar in 30 ml.
Zij zijn vrij van geraffineerde suikers, kunstmatige aroma's, conserveringsmiddelen en dierlijke producten (vegan), uitsluitend met biologische sappen van apple, agave en passievruchten.

Effecten

Kalmoes werkt stimulerend en opbeurend en heeft een positief effect op het libido. Een kleine dosis heeft een licht euforische werking, hogere doseringen kunnen een bewustzijnsverruimend en hallucinogeen effect veroorzaken. 

Catuaba wordt voornamelijk gebruikt als een afrodisiacum. Het werkt stimulerend en potentieverhogend. Een warm gevoel stroomt door je lichaam maar tegelijkertijd voel je je heel relaxed. Catuaba vergroot de gevoeligheid van de huid en de geslachtsorganen, en stimuleert de geslachtsdrift. Orgasmes worden intenser en het uithoudingsvermogen neemt toe.

Guarana is afkomstig uit de tropische regenwouden van Brazilië. Guaranapoeder bevat ongeveer 4,2% cafeïne. Het kruid werd door vele indianenstammen gebruikt als stimulant tijdens de jacht en als afrodisiacum. Tegenwoordig wordt het kruid wereldwijd gebruikt, vooral op de dansvloer.

De belangrijkste bestanddelen van Passiebloem zijn harmine en harmaline, die een algemeen kalmerend en rustgevend effect hebben.

Meer informatie
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 30 ml
levertijd direct
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Dit is vast ook iets voor jou!