Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon
 • Home
 • Paddo kweekset Ecuadorian 1200 cc

Wapwinkel favorieten

Paddo kweekset Ecuadorian 1200 cc

Paddo kweekset all-in-one: Ecuadorian. Je hebt niets meer nodig als je deze paddo kweekset in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.
€ 33,95
 • Koop er 2 voor € 32,25 per stuk en bespaar 5%
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Paddo kweekset Ecuadorian. 1200 cc

Je hebt niets meer nodig als je deze kweekset Ecuadorian in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

Zeer gewild

De Ecuadorian paddo's zijn erg gewild onder de kenners vanwege de zuiverende werking die de trip tot een heerlijke ervaring maakt. De sterkte is aan te raden voor gemiddelde tot gevorderde gebruikers.

De Ecuadoriaanse paddenstoel, ook bekend als Psilocybe cubensis Ecuador, heeft een intrigerende geschiedenis die teruggaat tot de mysteries van oude beschavingen en de moderne ontdekkingen in de wereld van psychedelica. Laten we ons onderdompelen in de geschiedenis en de oorsprong van deze betoverende paddenstoel.

Een erfenis van inheemse wijsheid

De oorsprong van de Ecuadoriaanse paddenstoel kan worden teruggevoerd naar de inheemse culturen van Zuid-Amerika, waar paddo's al eeuwenlang werden gebruikt voor spirituele, genezende en rituele doeleinden. Deze oude volkeren, zoals de Inca's en de Maya's, hadden diepgaande kennis van de natuur en de krachtige effecten van bepaalde paddenstoelen.

Moderne ontdekking en erkenning

Hoewel de inheemse bevolking al lang bekend was met de psychedelische eigenschappen van paddo's, werd de Psilocybe cubensis Ecuador pas in de late 20e eeuw echt geïntroduceerd aan de moderne wereld. Deze paddenstoel werd ontdekt in de regio's van Ecuador en Colombia, en al snel begonnen avontuurlijke ontdekkingsreizigers en onderzoekers de unieke kenmerken en effecten ervan te bestuderen.

Een reis naar innerlijke werelden

De Ecuadoriaanse paddenstoel heeft een reputatie opgebouwd als een krachtige en betekenisvolle metgezel voor innerlijke reizen. Veel mensen beschrijven diepe spirituele ervaringen, introspectie en bewustzijnsverruiming na het consumeren van deze paddenstoelen. Ze worden vaak gezocht door mensen die op zoek zijn naar inzicht, zelfontdekking en het verkennen van de grenzen van het bewustzijn.

Een brug naar het verleden en de toekomst

De geschiedenis van de Ecuadoriaanse paddenstoel is een brug tussen oude wijsheid en moderne ontdekkingen. Terwijl we deze paddenstoel onderzoeken en ervaren, verbinden we ons met eeuwenoude tradities van spiritueel onderzoek en zelfverbetering. Tegelijkertijd blijft de Ecuadoriaanse paddenstoel relevant in een moderne context, waarin steeds meer mensen de waarde erkennen van innerlijke reizen en het verkennen van bewustzijnstoestanden.

Een portaal naar diepere betekenis

De Ecuadoriaanse paddenstoel blijft een portaal naar diepere betekenis en verbondenheid met de natuur, ongeacht cultuur, achtergrond of tijd. De ervaringen die deze paddenstoel kan bieden, openen deuren naar onontdekte delen van onszelf en het universum, en herinneren ons eraan dat we deel uitmaken van iets groters dan onszelf.

In de wereld van psychedelica vormt de Ecuadoriaanse paddenstoel een brug tussen het verleden, het heden en de toekomst, waarbij oude wijsheid wordt gecombineerd met moderne bewustzijnsverruiming. Deze paddenstoel blijft een uitnodiging om de reis naar binnen te maken en te ontdekken wat de diepere lagen van bewustzijn te bieden hebben.

250cc:

Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 100 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden. 

1200cc:

Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 400 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden.  

Paddo's drogen en bewaren

Wanneer je teveel paddo's geoogst hebt en wil je ze voor een wat langere tijd bewaren? Volg dan de instructies op deze pagina.

Kweekset garantie

✓ altijd de scherpste prijs
✓ verpakt in een steriele omgeving
✓ grote voorraad, dus direct verzonden
✓ gegarandeerd verse kweeksets
✓ uitstekende opbrengst
✓ duidelijke instructies

Kweekvoorwaarden

Ook op dit artikel zijn onze kweekvoorwaarden van toepassing. Je dient voor het bestellen akkoord te gaan met deze voorwaarden. Wij accepteren geen enkele claim voor dit product. De kweekvoorwaarden kan je hier nalezen.

Handleiding growkit pagina 1

Handleiding Growkit pagina 2

Meegeleverd wordt een paperclip en de plastic zak om de growkit na het soaken in te kweken.

Problemen met je growkit?

Het kweken van paddo's is relatief eenvoudig, maar als je je niet 100% aan de instructies houdt dan kan er wel eens wat misgaan. Geen nood, want in veel gevallen is je verpeste kweekset wellicht nog te redden.

Diagnose & hulp bij kweken

diagnose bij problemen met kweken

Ook de leverancier van de growkits heeft nog extra tips. Growkit.com

Onze dochtersite biedt ook nog extra ondersteuning: paddokweek.nl

Wapreporter

Zie je hieronder een Wapreporter, klik er dan eens op. Je ziet dan precies welke artikelen je in ons blog kunt terugvinden over het kweken van paddo's.

Blog

Meer informatie

Meer informatie
SKU 4004-L
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 1200 cc

Reviews 2

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 2
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: