Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Kweken

Paddo kweekset MC Kennaii 1200 cc

Paddo kweekset all-in-one: MC Kennaii.

Je hebt niets meer nodig als je deze paddo kweekset in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

€ 33,95
 • Koop er 2 voor € 32,25 per stuk en bespaar 5%
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Paddo growkit MC Kennaii 1200 cc bestellen

Je hebt niets meer nodig als je deze MC Kennaii growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

De allersterkste paddo

Dit is de allersterkste trip paddo die verkrijgbaar is als growkit. Uitsluitend voor gevorderde gebruikers. Deze paddo zal visuele deuren voor je openen en je lift mee op alle tonen die je als muziek in de oren klinken. Neem rustig de tijd als je deze paddo gaat nemen, want de trip zal niet van korte duur zijn.

Micro dosing

Deze paddo leent zich uitstekend voor mensen die micro dosering willen gaan toepassen.

De McKennaii paddenstoel, ook bekend als Psilocybe cubensis McKennaii, is een bijzondere en gewaardeerde soort magische paddenstoel die nieuwsgierigheid opwekt over zijn oorsprong en geschiedenis. Laten we een reis maken door de tijd en de ontdekking van de McKennaii paddenstoel verkennen.

Een eerbetoon aan een visionair

De naam "McKennaii" draagt een speciale betekenis met zich mee. Deze paddenstoel is vernoemd naar Terence McKenna, een invloedrijke etnobotanicus, schrijver en spreker die bekend stond om zijn diepgaande verkenning van psychedelische stoffen en de menselijke geest. Terence McKenna was een visionair die de grenzen van bewustzijn en het onbekende verkende, en zijn naam leeft voort in de McKennaii paddenstoel als een eerbetoon aan zijn bijdragen aan het begrijpen van psychedelische ervaringen.

Ontdekking en popularisatie

De McKennaii paddenstoel werd voor het eerst ontdekt en gedocumenteerd in Nederland, waar veel innovaties en ontwikkelingen op het gebied van paddokweek plaatsvonden. Het werd geïdentificeerd als een variant van de Psilocybe cubensis-soort, die wereldwijd bekend staat om zijn psychoactieve eigenschappen.

De populariteit van de McKennaii paddenstoel groeide snel vanwege zijn opvallende uiterlijk en krachtige effecten. De hoed van de paddenstoel heeft vaak een unieke en kleurrijke uitstraling, en de ervaring die het kan bieden, wordt vaak beschreven als diepgaand, visionair en spiritueel.

Een paddenstoel voor innerlijke reizen

De McKennaii paddenstoel heeft zich al snel gevestigd als een favoriet onder diegenen die op zoek zijn naar innerlijke reizen, introspectie en bewustzijnsverruiming. De psychedelische effecten van de McKennaii worden vaak geassocieerd met diepe inzichten, creatieve inspiratie en een gevoel van verbondenheid met de natuur en het universum.

De legacy van Terence McKenna voortgezet

De McKennaii paddenstoel is niet alleen een bron van persoonlijke ervaringen, maar ook een eerbetoon aan de spirituele en filosofische denkwijzen van Terence McKenna. Zijn werk en ideeën hebben bijgedragen aan een bredere waardering en begrip van psychedelische ervaringen als hulpmiddel voor persoonlijke groei en bewustwording.

Een poort naar ontdekking

In een wereld die steeds meer gericht is op de materiële aspecten van het leven, biedt de McKennaii paddenstoel een mogelijkheid om voorbij de oppervlakte te kijken en de diepere lagen van bewustzijn te verkennen. Net zoals Terence McKenna geloofde in het belang van innerlijke ontdekking, biedt de McKennaii paddenstoel een poort naar inzicht, verbondenheid en zelfontplooiing voor degenen die zich aan hun ontdekkingsreis wagen.

Meegeleverd wordt een paperclip en de plastic zak om de growkit na het soaken in te kweken.

250cc:

Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 100 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 4 flushes geoogst worden. 

1200cc:

Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 400 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 4 flushes geoogst worden.  

Paddo's drogen en bewaren

Heb je teveel paddo's geoogst en wil je ze voor een wat langere tijd bewaren? Volg dan de instructies op deze pagina.

Kweekset garantie

✓ altijd de scherpste prijs
✓ verpakt in een steriele omgeving
✓ grote voorraad, dus direct verzonden
✓ gegarandeerd verse kweeksets
✓ uitstekende opbrengst
✓ duidelijke instructies

Kweekvoorwaarden

Ook op dit artikel zijn onze kweekvoorwaarden van toepassing. Je dient voor het bestellen akkoord te gaan met deze voorwaarden. Wij accepteren geen enkele claim voor dit product. De kweekvoorwaarden kan je hier nalezen.

Handleiding growkit pagina 1

Handleiding Growkit pagina 2

Problemen met je growkit?

Het kweken van paddo's is relatief eenvoudig, maar als je je niet 100% aan de instructies houdt dan kan er wel eens wat misgaan. Geen nood, want in veel gevallen is je verpeste kweekset wellicht nog te redden.

Diagnose & hulp bij kweken

diagnose bij problemen met kweken

Ook de leverancier van de growkits heeft nog extra tips. Growkit.com

Onze dochtersite biedt ook nog extra ondersteuning: paddokweek.nl

Wapreporter

Zie je hieronder een Wapreporter, klik er dan eens op. Je ziet dan precies welke artikelen je in ons blog kunt terugvinden over het kweken van paddo's.

Blog

Meer informatie

Meer informatie
SKU 4005-L
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 1200 cc

Reviews 3

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 3
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: