Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon
 • Home
 • Paddo kweekset Mexican 1200 cc

Wapwinkel favorieten

Paddo kweekset Mexican 1200 cc

Paddo kweekset alles in één: Mexican.

Je hebt niets meer nodig als je deze paddo kweekset in huis haalt. De set wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

€ 37,95
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Paddo kweekset Mexican 1200 cc kopen

Kweek je eigen Mexicans. Je hebt niets meer nodig als je deze paddo kweekset in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

De populairste paddo

De Mexicana Magic Mushroom is de populairste paddo'van dit moment en heel geschikt als je voor het eerst gaat trippen op paddo's. Het is een vrij milde soort, maar toch moet je de Mexican niet onderschatten. Je zult er zeker flink op trippen, al is het niet de sterkste soort die er is.

Euforische ervaringen

Een Mexicana paddo trip wordt meestal als euforisch ervaren. Een vrij gevoel waarbij kleuren intenser worden waargenomen en lichte hallucinaties kunnen optreden. Een ontspannen paddo trip kan je nieuwe inzichten geven in jezelf of anderen. De werkzame stof van paddo’s is net als bij magic truffels psilocybine.

Over de Mexican paddo

De Mexicaanse paddenstoel, ook wel bekend als Psilocybe cubensis Mexican, is een variëteit van de Psilocybe cubensis-soort en staat bekend om zijn psychoactieve eigenschappen. Deze paddenstoel vindt zijn oorsprong in de regio's van Midden-Amerika, met name in Mexico, waar hij al eeuwenlang wordt gebruikt voor spirituele, rituele en sjamanistische praktijken.

De Mexicaanse paddenstoel heeft een rijke culturele geschiedenis en wordt verondersteld te zijn gebruikt door oude inheemse bevolkingsgroepen in Mexico, zoals de Azteken en de Mazatec. Deze culturen beschouwden de paddenstoel als heilig en geloofden dat het gebruik ervan hielp bij spirituele communicatie, genezing en inzicht. De actieve verbindingen in de paddenstoel, waaronder psilocybine en psilocine, veroorzaken veranderde bewustzijnstoestanden en visuele hallucinaties die vaak worden geassocieerd met diepe introspectie en spirituele ervaringen.

De Mexicaanse paddenstoel heeft na verloop van tijd de aandacht getrokken van wetenschappers, onderzoekers en liefhebbers van psychedelica. Er is interesse in het begrijpen van de chemische samenstelling van de paddenstoel en de mogelijke therapeutische toepassingen ervan, met name in het kader van het groeiende veld van psychedelisch onderzoek en psychotherapie.

Meegeleverd

Meegeleverd wordt een paperclip en de plastic zak om de growkit na het soaken in te kweken.

250 cc:

Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 100 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden. 

1200 cc:

Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 400 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden.  

Paddo's drogen en bewaren

Heb je teveel paddo's geoogst en wil je ze voor een wat langere tijd bewaren? Volg dan de instructies op deze pagina.

Kweekset garantie

✓ altijd de scherpste prijs
✓ verpakt in een steriele omgeving
✓ grote voorraad, dus direct verzonden
✓ gegarandeerd verse kweeksets
✓ uitstekende opbrengst
✓ duidelijke instructies

Kweekvoorwaarden

Ook op dit artikel zijn onze kweekvoorwaarden van toepassing. Je dient voor het bestellen akkoord te gaan met deze voorwaarden. Wij accepteren geen enkele claim voor dit product. De kweekvoorwaarden kan je hier nalezen.

Handleiding growkit pagina 1

Handleiding Growkit pagina 2

Problemen met je growkit?

Het kweken van paddo's is relatief eenvoudig, maar als je je niet 100% aan de instructies houdt dan kan er wel eens wat misgaan. Geen nood, want in veel gevallen is je verpeste kweekset wellicht nog te redden.

Diagnose & hulp bij kweken

diagnose bij problemen met kweken

Ook de leverancier van de growkits heeft nog extra tips. Growkit.com

Onze dochtersite biedt ook nog extra ondersteuning: paddokweek.nl

Wapreporter

Zie je hieronder een Wapreporter, klik er dan eens op. Je ziet dan precies welke artikelen je in ons blog kunt terugvinden over het kweken van paddo's.

Blog

Meer informatie

Meer informatie
SKU 4001-L
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 1200 cc

Reviews 1

4.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 1
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: