Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Paddo psychedelic microdosering

Paddo microdosing is het tot je nemen van zeer kleine hoeveelheden.

Wanneer je dit doet heb je absoluut geen hallucinaties of een stoned gevoeld. Toch wijst steeds meer onderzoek uit dat het wel een positieve invloed heeft op je lichaam en geest.

€ 14,50
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Psychedelic microdosing

Microdosing is het tot je nemen van zeer kleine hoeveelheden. Wanneer je dit doet heb je absoluut geen hallucinaties of een stoned gevoeld. Toch wijst steeds meer onderzoek uit dat het wel een positieve invloed heeft op je lichaam en geest.

De verbeterde versie van jezelf

Ervaren gebruikers die microdosing toepassen zijn laaiend enthousiast en spreken op een betere focus, meer energie en een grotere inspiratie. En dat zijn slechts een paar voordelen die gebruikers hebben ervaren.

Psilocybine doet het

Met de krachten van de wereldberoemde werkzame stof psilocybine die in bepaalde soorten truffels voorkomen, verpakt in 6 dosis van een gram kan je meteen aan de slag.

Psilocybine is het belangrijkste psychoactieve bestanddeel van magische truffels. Zodra het in het lichaam komt, werkt het in op hersendelen en produceert het zo verschillende effecten. Voel je gedachten moeiteloos verbinden met je emoties. En ervaar verbeterd inzicht en probleemoplossende vermogens. Psilocybine maakt verbinding mogelijk tussen hersendelen die gewoonlijk nooit communiceren. Met je eigen verbeelding als enige mogelijke beperking, is alles mogelijk.

Microdoseren is eenvoudig

Bij microdoseren volgt de gebruiker een schema waarbij hij een dosis inneemt op specifieke dagen, gevolgd door periodes van rust. Wij raden je aan om elke derde dag truffels te nemen. Doe dit bij voorkeur 's morgens vroeg, Al meteen de eerste dag van doseren bereiken de effecten hun piek. Op de tweede dag ervaren gebruikers een “afterglow effect”. De derde dag reset je de tolerantie voor psilocybine.

Microdosering met paddo's

Herhaal dit een aantal weken lang of tot je een verschil in je humeur, productiviteit of sociale interacties begint te merken. Het is aan te raden na 10 weken microdoseren een pauze te nemen door het gebruik volledig te staken. Hiermee beperk je de kans op ernstige bijwerkingen en reset je de tolerantie volledig.

Mogelijke bijwerkingen

Microdoseren brengt zeer weinig risico’s op ernstige bijwerkingen met zich mee. Mocht je je zelfs na het volgen van de instructies en de aanbevolen doseringen wat overweldigd voelen, ga dan zitten en ontspan. Adem in en uit en na verloop van tijd verdwijnen de effecten vanzelf. Blijf er in elk geval rustig onder, het verdwijnt in relatief korte tijd.

Microdoseren met paddo's

Je kunt met paddo's ook microdoseren, maar de wet staat ons niet toe om paddo's vers of gedroogd te verkopen, ook niet in hele kleine hoeveelheden. Als je toch wilt microdoseren met paddo's, dan kan je altijd overwegen om je eigen paddo's te kweken met een handige paddo kweekset.

Houdbaarheid

Bewaar de Psychedelic Microdosing Pack na opening in de koelkast op 4–8°C en consumeer binnen 3 weken. Gesloten is het product in dezelfde omstandigheden tot 3 maanden na ontvangst te bewaren.

Waarschuwing

Alleen geschikt voor personen ouder dan 18 jaar. Niet gebruiken als je zwanger bent en buiten bereik van kinderen houden. Niet consumeren als de verpakking beschadigd of aangetast lijkt.

Achtergrond informatie

bron

Psychedelica zijn een klasse van psychoactieve stoffen die complexe gedrags-, psychologische en fysiologische effecten induceren, voornamelijk door activering van serotonine 5-HT 2A- receptoren. In de afgelopen jaren is de kwestie van het 'microdoseren' van psychedelica openlijk besproken in de publieke arena met verschillende boeken ( Cruz, 2017 ; Kumar, 2016 ; Waldman, 2017 ) die waarde claimen voor de auteurs die dit concept probeerden.
Er zijn echter maar heel weinig wetenschappelijke onderzoeken die dit probleem specifiek hebben aangepakt, en er is geen overeengekomen wetenschappelijke consensus over wat microdosering inhoudt ( Cameron et al., 2019 ; Horsley et al., 2018). Dit artikel is bedoeld om vragen te beantwoorden die door toekomstige wetenschappelijke studies moeten worden beantwoord en om richtlijnen voor deze studies te bieden. 

Klassiekers

Hoewel er een aantal klassieke psychedelica bestaat, worden twee ervan, lyserginezuurdiethylamide (LSD) en psilocybine, naar verluidt het meest gebruikt voor microdosering. De volgende review richt zich voornamelijk op psilocybine vanwege de nabijheid voor een mogelijke goedkeuring bij klinisch gebruik en kortdurende farmacokinetiek ( Passie et al., 2002 ) in vergelijking met LSD ( Dolder et al., 2017 ). Waar relevant en beschikbaar worden echter ook gegevens voor andere psychedelische drugs genoemd.

Psilocybine

Al in de 16e eeuw werden lage doses psilocybine, ' teonanacatl' of heilige paddenstoel, medisch gebruikt ( Schultes, 1940 ). Bernardino de Sahagún, een franciscaner monnik tijdens de periode van de Spaanse verovering van Amerika (1519-1521), meldde dat 'teonanacatl... medicinaal was voor koorts en voor reuma. Er hoeven er maar twee of drie te worden gegeten. Degenen die ze eten, zien visioenen en voelen een zwakte van het hart. En ze wekken lust op bij degenen die er een aantal, of zelfs een paar, van eten'. Echter, in 1640 was 94% van de Azteekse bevolking weggevaagd en naast hen, de tradities met betrekking tot 'teonanacatl'. Merk op dat de vermelding van visioenen hier suggereert dat dit oude 'lage dosis' gebruik niet verwijst naar wat momenteel wordt gezien als microdosering, iets dat hieronder zal worden besproken.

Geestverruimers

Psychedelische studies ondergingen een aanzienlijke uitbreiding na de ontdekking van de geestverruimende eigenschappen van LSD door Albert Hofmann in 1943 ( Hofmann, 1970 ). De daaropvolgende groei van het gebruik van psychedelica zou een diepgaand effect hebben gehad op innovatie in wetenschap en technologie. Een populair voorbeeld is dat van Francis Crick, een van de mede-ontdekkers van de dubbele helixstructuur van DNA, die LSD gebruikte, hoewel dit gebruik door hem nooit werd bevestigd of ontkend ( Roberts, 2008 ). Bovendien beweerde Kary Mullis, die een middel ontdekte om de polymerasekettingreactie te automatiseren, dat het idee bij hem opkwam na het gebruik van LSD ( Doyle, 2002 ). Deze ontdekkingen hebben het gebied van genetisch onderzoek enorm vooruit geholpen ( Luke, 2006)). In deze sfeer van innovatie werd Frederick Terman aangesteld als provoost van Stanford, 1955-1965. Tijdens zijn ambtstermijn trachtte Terman 'een gemeenschap van technische geleerden te creëren in Silicon Valley' ( Leslie en Kargon, 1996 ). Deze gemeenschap ontwikkelde zich samen met de psychedelische hoofdstad van de wereld, San Francisco, en na verloop van tijd begonnen technologie en psychedelica samen te smelten. In 2005 benadrukte de oprichter van Apple en een van de meest invloedrijke figuren in Silicon Valley, Steve Jobs, dat LSD een cruciale en transformerende rol in zijn leven had gespeeld ( Dormehl, 2012 ).

Niet alleen hallucinaties

Hoewel er steeds meer aanwijzingen waren dat de inname van psychedelica niet alleen tot hallucinaties leidde, maar ook tot een verbetering van cognitie en creativiteit, werd wetenschappelijke vooruitgang op dit gebied door overheidsinstanties verboden vanwege de groeiende politieke bezorgdheid over het recreatieve gebruik van psychedelica. ( Belouin en Henningfield, 2018 ). Zo werd het enige onderzoek naar psychedelica bij het oplossen van problemen beëindigd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) in 1966 ( Harman et al., 1966). James Fadiman, een jonge onderzoeker in deze studie, zette zijn onderzoek echter voort nadat het VN-verdrag inzake psychotrope stoffen van 1971 psychoactieve stoffen verbood en zijn kennis gebundeld in een boek, dat nu fungeert als een gids voor diegenen die geïnteresseerd zijn in microdosering. Zijn boek The Psychedelic Explorer's Guide: Safe, Therapeutic, and Sacred Journeys ( Fadiman, 2011 ), gepubliceerd in 2011, wordt vaak een protocol genoemd voor mensen die microdosering beoefenen. Merk op dat geen enkele studie tot nu toe statistisch significante effecten van microdosering op creativiteit onder placebo-gecontroleerde omstandigheden heeft onthuld ( Passie, 2019 ).

Microdosering

Pijnverlichting

Hoewel microdosering prominent werd vanwege de overtuiging dat het de cognitie verbeterde, begon een groeiend aantal mensen psychedelica te microdoseren om pijn ( Johnstad, 2018 ), clusterhoofdpijn of migraine te verbeteren ( Andersson et al., 2017 ). Het lijkt erop dat de werkzaamheid van microdosering kan worden afgeleid uit het niet-psychedelische dosisbereik, dat behandeling biedt zonder de cognitie aan te tasten. Individuen meldden ook pijnverlichting met een langdurig psychedelisch microdoseringsregime ( Johnstad, 2018 ). Psychedelische microdosering zou dus een ander paradigma kunnen vormen dan enkelvoudige psychedelische therapeutische sessies met macrodoses, waarbij de aard en inhoud van de ervaring een sleutelrol speelt bij het voorspellen van de therapeutische uitkomst (Roseman et al., 2018 ; Schenberg, 2018 ). Er blijven echter veel vragen over de definitie, veiligheid, mogelijk mechanisme en toekomstig onderzoek met microdosering.

Hoe innovatief microdosing wetenschappelijk onderzoek en ervaringen de toekomst van psychedelica verandert

Microdosing is een nieuwe techniek die de toekomst van psychedelica verandert. In tegenstelling tot de klassieke middelen van psychedelica waar de meeste mensen aan denken, zoals enkele doses psychedelica in therapie, hebben mensen die microdosen gebruiken kleine doses psychedelica op regelmatige basis. Deze doseringsvorm maakt het mogelijk om de effecten van psychedelica op dagelijkse activiteiten te experimenteren, terwijl de meer extreme "trip" ervaringen die met traditionele hoge dosis psychedelica gepaard gaan, worden voorkomen.

Het microdosing voordeel is dat de gebruiker een subtiele verandering in mentale toestand ervaart, maar in vergelijking met andere doseringsvormen minder kans op ongewenste bijwerkingen en gezondheidsrisico's. Met name in medicinale toepassingen kan het e

De verschillende soorten psychedelica en hoe microdosing wetenschappelijk onderzoek en ervaringen helpen ons om ze beter te begrijpen

Psychedelica zijn stoffen die een intens psychologisch effect hebben. Ze kunnen sterk variëren in intensiteit, meestal afhankelijk van de gebruikte dosis. De meest bekende psychedelica zijn lsd, psilocybine uit poedersoorten, DMT, MDMA (xtc) en ayahuasca, die allemaal hebben de potentie om uitgebreide veranderingen te veroorzaken in een persoonlijke perceptie en cognitie.

De laatste jaren is er steeds meer interesse in of microdosing met psychedelica mogelijk behulpzaam is voor psychologische problemen, zoals depressie, angsten en psychische stoornissen. Hoewel de gegevens nog steeds beperkt zijn, zijn er aanwijzingen dat microdosing met psychedelica kan helpen bij het verbeteren van concentratie, creativiteit, emotionele stabiliteit en algehele welz

Hoe microdosing wetenschappelijk onderzoek en ervaringen ons helpen om de veiligheid van psychedelica te begrijpen

Microdosing is een controversieel onderwerp binnen de wetenschappelijke gemeenschap, maar het biedt ook unieke kansen om meer te weten te komen over de veiligheid van psychedelica. Door gebruik te maken van microdosing als een techniek, kan onderzoekers meer te weten komen over hoe psychedelica werken en wat hun effecten zijn op lange termijn.

Om te begrijpen wat microdosing betekent voor de psychonautische gemeenschap, moeten we de verschillende soorten psychedelica begrijpen. Deze psychedelica variëren van klassieke hallucinogenen zoals lsd, psilocybine, mescaline, ayahuasca en DMT tot kunstmatige psychostimulanten zoals MDMA. Al deze psychedelica hebben hun eigen veiligheidsprofiel en het is belangrijk om voorzichtig te zijn met hun

Hoe microdosing wetenschappelijk onderzoek en ervaringen helpen de toepassing van psychedelica verduidelijken

Microdosing is een methode die steeds meer gebruikt wordt om de toepassingen van psychedelica te verduidelijken, zowel door wetenschappelijk onderzoek als door ervaringen. Met microdosing worden minuscule doses psychedelica geïnjecteerd, genoeg om subtiele veranderingen in het bewustzijn te veroorzaken, maar niet genoeg om grote psychonautische ervaringen op te wekken. Microdosing maakt het mogelijk om kleine, maar opmerkelijke veranderingen in de stemming, energieniveau, creativiteit, geestelijke helderheid en ontspanning te ervaren, zonder de bijwerkingen van een volwaardige dosis psychedelica.

Met microdosing, zoals met alle experimenten met psychologische stoffen, is het belangrijk om veilig en verantwoordelijk te blijven. Door kleine doses psychedelica te gebruiken zal het risico voor zover dat bestaat beperkt worden.

Stanford’s verspreiding van microdosing wetenschappelijk onderzoek en ervaringen – wat kan er van worden geleerd?

Stanford University heeft een revolutionaire bijdrage geleverd aan de verbreiding en begrip van microdosing, waarbij kleine doses psychedelische stoffen zoals LSD worden genomen om specifieke psycho-fysische effecten te bereiken. Stanford's bijdrage is voor een deel het gevolg van de door de wetenschappers gepubliceerde onderzoeken, evenals een crowdfunding-project om mensen te voorzien van kleine doses psychedelische stoffen om te zien hoe ze zich gevoelen en veranderen in hun gedrag, gedachten, gevoelens en prestaties.

Met behulp van interviews en een enquête vond de onderzoeksgroep van Stanford University dat microdosing psychische processen kon verbeteren, zoals creativiteit, emotioneel evenwicht, spiritualiteit, reflectie en zelfbewustzijn.

Hoe kenners gebruik maken van microdosing wetenschappelijk onderzoek en ervaringen om de toepassing van psychedelica beter te begrijpen

Microdosing psychedelica is een veelbelovende methode geworden om een verscheidenheid aan potentiële gezondheidsvoordelen en effecten te ontdekken. Er is echter nog veel onbekend over de toepassing en de potentiële gevolgen van microdosing, waardoor het noodzakelijk is dat veel kenners gebruik maken van middelen zoals wetenschappelijk onderzoek en ervaringen.

Kenners zijn zich er vaak van bewust dat elke persoon anders reageert op psychedelica, afhankelijk van hun specifieke biochemie en omgeving. Daarom richten ze zich vaak op centra voor het verzamelen van informatie over de effecten en risico's van microdosing. Veel kenners maken gebruik van de ervaringen van anderen, omdat deze waardevolle informatie bieden over de toepassing van microdosing.

Micro dosering

In ons blog hebben we ook aandacht besteed aan microdosing.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 457-36356-456
levertijd direct
Inhoud verpakking zie omschrijving

Reviews 2

3.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 1
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 1
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: