Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Phenibut capsules GHB afkick hulp [60 caps 500 mg]

Phenibut wordt door ons niet meer verkocht als voedingssupplement

Ben je klaar met het gebruiken van GHB? Overweeg dan eens om dit voedingssupplement te gebruiken als hulp bij het afkicken. Veel gebruikers hebben er baat bij gehad om dit middel te gebruiken.

€ 64,95
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Phenibut 30 capsules kopen

Ben je klaar met het gebruiken van GHB? Overweeg dan eens om dit voedingssupplement te gebruiken als hulp bij het afkicken. Veel gebruikers hebben er baat bij gehad om dit middel te gebruiken.

Oorsprong Rusland

In Rusland wordt phenibut over het algemeen gebruikt om verschillende soorten neuroses te behandelen, waaronder post-traumatische problemen, stotteren en slapeloosheid. Door drie maal daags 0,25 tot 0,5 g phenibut toe te dienen, verbeterden de intellectuele functies en de lichamelijke kracht. Ook namen vermoeidheid en zwakte bij neurotische en psychotische Russische patiënten af. Bij de behandeling van psychologische en psychiatrische klachten is de werking vergeleken met die van diazepam; dit is echter een chemisch middel en bovendien werkt dat op zich ook weer verslavend.

Onderzoeken bij zowel dieren als mensen hebben aangetoond dat phenibut een vergelijkbare nootropische werking heeft als piracetam, maar dat het minder krachtig is.

Phenibut heeft een beschermend effect op neuronen, evenals nootropische middelen. Bij patiënten die behandeld worden voor Parkinson, beschermt phenibut de neuronen die dopamine aanmaken en zorgt het ervoor dat ze gezonder worden.

Bijzondere eigenschappen

Phenibut lijkt eveneens eigenschappen te bezitten die de strijd tegen alcohol-, ghb- en tabakverslaving ondersteunen. Het helpt rokers de drang om een sigaret op te steken te weerstaan, en het kalmeert gevoelens van nervositeit die in dat soort situaties vaak ontstaan. Phenibut is uitermate geschikt om gedurende een korte periode van stress of spanning te gebruiken. Het is niet geschikt om continu te gebruiken. Er treedt namelijk gewenning op ten aanzien van de vele effecten van phenibut (dit geldt waarschijnlijk niet voor de nootropische werking). Het middel zal vanaf de 5e dag van inname gewenningsverschijnselen opwekken. Om die reden wordt het middel meestal gedurende een of twee weken gebruikt.

Hoe werkt Phenibut?

Hoe werkt Phenibut eigenlijk je aan een betere stemming te helpen, of om stress en angst te verminderen? 
Phenibut komt van oorsprong uit de Sovjet-Unie in de jaren 1960 en is ook bekend als phenybut of Noofen fenibut. Het is aanwezig in het lichaam als een product van de belangrijkste remmende neurotransmitter GABA. In vergelijking met rustgevers zoals Baclofen en valium (diazepam), is Phenibut bekend om de kalmerende effecten en het vermogen om te dienen als anti-stress en anti-angst het lichaam. Phenibut helpt bovendien bij het verminderen van geheugenverlies en laat je makkelijker slapen.
Hoewel Phenibut ongeveer een zelfde kalmerende werking heeft als andere GABA-agonisten, bindt Phenibut aan de GABA B receptoren, hetzelfde gedeelte wat verantwoordelijk is voor de sederende effecten van Baclofen en ?-hydroxyboterzuur (GHB), hoewel GHB ook bindt aan de GHB receptor. Phenibut bindt in hogere doseringen ook aan de GABA A receptoren welke verantwoordelijk is voor de werking van benzodiazepines, slaapmiddelen en voor sommige effecten van alcohol (ethanol)

Gebruikersadvies:

Neem eenmaal daags één plantaardige capsule gedurende 3 dagen. Stop gedurende 7 dagen, zo nodig nogmaals 3 dagen innemen. 

Meer informatie

Meer informatie
SKU 68567-5656
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 60 capsules

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: