Waardering:
70% of 100

Psychedelic microdosering

Art.nr.
457-36356-456
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,95
Microdosing is het tot je nemen van zeer kleine hoeveelheden. Wanneer je dit doet heb je absoluut geen hallucinaties of een stoned gevoeld. Toch wijst steeds meer onderzoek uit dat het wel een positieve invloed heeft op je lichaam en geest.
  • Koop 3 voor € 8,95 en bespaar 10%
  • Koop 10 voor € 7,95 en bespaar 20%

Psychedelic microdosing

Microdosing is het tot je nemen van zeer kleine hoeveelheden. Wanneer je dit doet heb je absoluut geen hallucinaties of een stoned gevoeld. Toch wijst steeds meer onderzoek uit dat het wel een positieve invloed heeft op je lichaam en geest.

De verbeterde versie van jezelf

Ervaren gebruikers die microdosing toepassen zijn laaiend enthousiast en spreken op een betere focus, meer energie en een grotere inspiratie. En dat zijn slechts een paar voordelen die gebruikers hebben ervaren.

Psilocybine doet het

Met de krachten van de wereldberoemde werkzame stof psilocybine die in bepaalde soorten truffels voorkomen, verpakt in 6 dosis van een gram kan je meteen aan de slag.

Psilocybine is het belangrijkste psychoactieve bestanddeel van magische truffels. Zodra het in het lichaam komt, werkt het in op hersendelen en produceert het zo verschillende effecten. Voel je gedachten moeiteloos verbinden met je emoties. En ervaar verbeterd inzicht en probleemoplossende vermogens. Psilocybine maakt verbinding mogelijk tussen hersendelen die gewoonlijk nooit communiceren. Met je eigen verbeelding als enige mogelijke beperking, is alles mogelijk.

Microdoseren is eenvoudig

Bij microdoseren volgt de gebruiker een schema waarbij hij een dosis inneemt op specifieke dagen, gevolgd door periodes van rust. Wij raden je aan om elke derde dag truffels te nemen. Doe dit bij voorkeur 's morgens vroeg, Al meteen de eerste dag van doseren bereiken de effecten hun piek. Op de tweede dag ervaren gebruikers een “afterglow effect”. De derde dag reset je de tolerantie voor psilocybine.

Herhaal dit een aantal weken lang of tot je een verschil in je humeur, productiviteit of sociale interacties begint te merken. Het is aan te raden na 10 weken microdoseren een pauze te nemen door het gebruik volledig te staken. Hiermee beperk je de kans op ernstige bijwerkingen en reset je de tolerantie volledig.

Mogelijke bijwerkingen

Microdoseren brengt zeer weinig risico’s op ernstige bijwerkingen met zich mee. Mocht je je zelfs na het volgen van de instructies en de aanbevolen doseringen wat overweldigd voelen, ga dan zitten en ontspan. Adem in en uit en na verloop van tijd verdwijnen de effecten vanzelf. Blijf er in elk geval rustig onder, het verdwijnt in relatief korte tijd.

Houdbaarheid

Bewaar de Psychedelic Microdosing Pack na opening in de koelkast op 4–8°C en consumeer binnen 3 weken. Gesloten is het product in dezelfde omstandigheden tot 3 maanden na ontvangst te bewaren.

Waarschuwing

Alleen geschikt voor personen ouder dan 18 jaar. Niet gebruiken als je zwanger bent en buiten bereik van kinderen houden. Niet consumeren als de verpakking beschadigd of aangetast lijkt.

Meer informatie
Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten n.v.t.
Inhoud verpakking zie omschrijving
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze smartshop
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan