Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Rapé Caapi [5 gram]

Rapé Caapi is een snuifmiddel uit een reeks met verschillende snuifmiddelen die door inheemse stammen in het Amazonegebied gebruikt worden.
€ 14,50
 • Koop er 2 voor € 12,50 per stuk en bespaar 14%
Niet op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Rapé Caapi [5 gram] kopen

Rapé Caapi is een snuifmiddel uit een reeks met verschillende snuifmiddelen die door inheemse stammen in het Amazonegebied gebruikt worden.

In Ayahuasca ceremonies

Het belangrijkste ingrediënt van dit sjamanistische poeder is wilde tabak (Nicotiana Rustica), verrijkt met unieke combinaties van as en bladeren. Rapé kan op zichzelf – of in Ayahuasca-ceremonies worden gebruikt.

Effect

Rapé heeft een effect op het lichaam en de geest. Op spiritueel niveau geeft Rapé een gegrond, energiek gevoel. Het zorgt voor het loslaten van negatieve gedachtepatronen, verbondenheid met de aarde en het verdwijnen van mentale ‘wazigheid’.

Ook wordt het middel gebruikt om de holtes en luchtwegen vrij te maken. Veel mensen merken na het snuiven van Rapé dat ze veel vrijer ademen en beter kunnen ruiken. Bij hoge doseringen kan Rapé het lichaam reinigen door middel van zweten en soms zelfs overgeven.

Rapé wordt vaak ingezet om de ervaring te versterken of sturen in Ayahuasca-ceremonies. Afhankelijk van wat de gebruiker tijdens de ceremonie nodig heeft, kunnen verschillende soorten Rapé worden gebruikt. In het algemeen geeft Rapé een gefocust en helder gevoel tijdens je trip.

Gebruik van rapé

Vanwege de heftige lichamelijke effecten is Rapé niet echt een geschikt middel voor op feestjes. Rapé kan het beste worden gebruikt in ceremoniele context, of in een rustige omgeving met vrienden. Er zijn twee manieren om rapé te gebruiken: de soplada (waarbij een andere persoon het poeder in je neus blaast) of zelftoediening met een buis van hout die kuripe heet. Deze methode voorkomt een overdosis.

 1. Vul het neuseinde van de kuripe voorzichtig met wat rapé op je handpalm. Een hoeveelheid ten grootte van een erwt is een goede dosering voor beginners.
 2. Tik het V-vormige eind op een hard oppervlak om vastgeraakte stukjes rapé te verwijderen.
 3. Adem diep in, plaats het mondgedeelte van je kuripe in je mond en zet het andere eind voorzichtig in een van je neusgaten.
 4. Leun een beetje voorwaarts, sluit je ogen (je wilt de rapé niet in je ogen blazen) en blaas de rapé de neusholte in.
 5. Geniet en ontspan, laat de ervaring je overkomen.
 6. Als je de dosis moet verhogen kun je de kuripe bijvullen en het andere neusgat proberen (maar wees voorzichtig en leer het effect eerst te herkennen)
 7. Leun naar voren om te voorkomen dat de rapé uit je neus loopt.

Rapé Caapi

Er bestaan veel verschillende soorten Rapé. Al deze formules bevatten extra ingrediënten die je Rapé-ervaring allemaal op hun eigen manier verrijken. 

Deze Rapé-formule is gemaakt met Caapi - een liaan uit het Amazonegebied. Als het wordt toegevoegd aan een Ayahuasca-trip voegt het een element toe dat sommige omschrijven als een "hug of light". Het kan een overweldigend gevoel van liefde en empathie opwekken.

WAARSCHUWING

Rapé bevat tabak, en dus ook nicotine. Combineer het niet met andere drugs of medicatie, en zeker niet met MAO-remmers. Mensen die zwanger zijn of borstvoeding geven moeten dit middel niet gebruiken. Gebruik het niet als je een voertuig moet besturen of zware machines gaat bedienen.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 666.4334

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: