×

Adult Only

Headshop

Seals Miami City klein [30x]

Seals Miami City uit de unieke CITIESeal serie. Klein formaat, verpakt per 30 in een gripzakje met voorblad. Afmeting 6,5 x 6,5 cm
€ 3,50
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Seals Miami City, groot formaat verpakt per 30 stuks

Miami

Welcome to Miami bitch! Vienvenido a Miami conjo. Deze Amerikaanse stad spreekt tot ieders verbeelding. Miami Vice, Miami Beach, snelle speeboten en prachtige auto's in een staat waar de zon altijd schijnt en dan nu ook Miami Seals. Er zijn wel 2.000 redenen te bedenken waarom deze wereldstad een eigen seal verdient in de serie CITIESeals.

Miami

Gelimiteerde oplage

Het is omdat we andere steden ook een kans willen geven en deze serie seals exclusief willen houden, daarom is de oplage zeer beperkt. Deze seals zullen niet in de herdruk gaan. Als je dus je oog hebt laten vallen op de unieke Miami CITIESeals, wacht dan niet met bestellen.

Miami seals

Miami seals zijn verkrijgbaar als grote seals met een afmeting van 9,5 x 9,5, maar ook in de kleinere uitvoering van 6,5 x 6,5 cm. En daarnaast is de verpakkingshoeveelheid van beide maten ook nog eens naar keuze want ze zijn allebei verkrijgbaar in 30 stuks- of 100 stuks verpakking.

Unieke Miami print

De buitenkant is al spectaculair, dat zie je bij dit product. Maar wacht maar tot je de unieke binnenkant van deze seals ziet. Gelimiteerd, maar dat hadden we al gezegd. Exclusief, dat hadden we nog niet verteld. Hoe de binnenkant er prcies uitziet verklappen we niet, maar we zullen je zeker niet teleurstellen met deze Miami Seals uit de CITIESeals serie. Beloofd.

VERPAK JE POEDERS

Perfect om je favoriete snuiftabakKanna of Salvia in te verpakken. Je verpakt ze veilig, watervast en de verpakking is niet te scheuren en vetvrij.

HOE VOUW JE SEALS?

Het vouwen van seals is kinderspel, je moet alleen eerst even weten hoe. Zo doe je dat:

Seal vouwen

Kwaliteit van het papier

Maak je geen zorgen over de kwaliteit van het papier en de opdruk van deze Miami Seals. Het papier is onscheurbaar, watervast en kreukt alleen als jij heel erg je best doet. En door onze unieke drukprocedure en zeer speciale inkt voorkomen we ook dat de bedrukking van deze seal gaat uitlopen. Dat zou een belediging zijn voor de ontwerper ook nog eens trouwens.

Meer informatie

Meer informatie
SKU csmk30
levertijd direct
Inhoud verpakking 30 vel

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijkenMeld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: