×

Adult Only

Eroshop

Toy cleaner

Toy Cleaner van Cobeco maakt al je seksspeeltjes hygiënisch schoon voor en na ieder speelmoment. 50 ml

Door regelmatig je seksspeeltje(s) te reinigen, onderhoudt je niet alleen, maar verleng je de levensduur van je dierbare speeltjes en houdt deze in perfecte staat.

€ 9,95
  • Koop er 3 voor € 9,10 per stuk en bespaar 9%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Toy cleaner van Cobeco reinigt al je volwassen speeltjes.

Hygiënisch schoon

Maak al je seksspeeltjes hygiënisch schoon voor en na ieder speelmoment. Door regelmatig je sekspeeltje of speeltjes te reinigen, onderhoudt je niet alleen, maar verleng je de levensduur van je dierbare speeltjes en houdt deze in perfecte staat. Maar belangrijker nog je geeft bacteriën of andere verontreinigingen geen kans. Hierdoor verklein je de kans op kruisbesmetting van wat dan ook.

Spraysysteem

Eenvoudig te gebruiken door het spraysysteem. Cobeco Toy Cleaner kan gebruikt worden voor erotische speeltjes als vibrators, dildo´s, nep vagina´s, liefdespoppen gemaakt van plastic. Het tast de materialen niet aan.

Toy Cleaner spray

Op waterbasis

Cobeco Toy Cleaner is een op water gebaseerde effectieve toy cleaner zonder alcohol. Dit maakt deze cleaner bijzonder geschikt voor het reinigen van al jouw erotische speeltjes. Om de kwaliteit van je speelgoed te behouden is het belangrijk om ze regelmatig te reinigen zodat bacterieen zich niet kunnen verspreiden. De spray cleaner kan eenvoudig worden toegepast. Het werkt vrijwel direct nadat je het op het speeltje hebt gespoten. Laat het ongeveer 1 minuut intrekken en wrijf daarna droog met een schone doek.

Geen feestje zonder cleaner

Leg dus naast de matrasjes waarop je je seksfeestje viert altijd naast een flesje BodyLube ook een flesje ToyCleaner klaar voor je begint. Op die manier heb je het altijd onder handbereik.

Voordelen van deze Toy Cleaner

  • Hygiënische reiniging van erotische speeltjes
  • Behoudt de kwaliteit
  • Makkelijk te doseren
  • Verkrijgbaar in 50 of 150 ml

Meer informatie

Meer informatie
SKU ww-999
levertijd direct
Inhoud verpakking 50 of 150 ml

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: