Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

L-Tryptofaan 30 capsules

L-Tryptofaan.

Een essentieel aminozuur, door de hersenen gebruikt om serotonine aan te maken.
Serotonine wordt ook wel de "feelgood" neurotransmitter genoemd

€ 12,50
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

L-Tryptofaan 30 capsules kopen

Een essentieel aminozuur, door de hersenen gebruikt om serotonine aan te maken.

Serotonine aanmaak

Serotonine wordt ook wel de "feelgood" neurotransmitter genoemd omdat het kalmerend werkt, depressie tegengaat en van belang is voor een goed slaapritme. L-Tryptofaan is een belangrijk ingrediÎnt in veel after products, ondermeer de producten die de negatieve effecten van XTC gebruik tegengaan.

Vooral na XTC

Door gebruik van XTC wordt de aanmaak van serotonine in de hersenen sterk gestimuleerd en verbruiken de hersenen meer L-Tryptofaan dan onder normale omstandigheden. Na XTC-gebruik is het dus verstandig je voeding aan te vullen met L-Tryptofaan. Een verpakking bevat 60 capsules en je mag er maximaal 4 per etmaal gebruiken.

Combinatie met L-Tyrosine

Uitstekend te combineren met L-Tyrosine voor een nog sneller herstel! Aanvullende informatie over L-Tryptofaan kan je vinden door hier te klikken

Kenmerken L-Tryptofaan:

  • Hoog gedoseerd!
  • Essentieel aminozuur
  • 500 mg
  • Top kwaliteit, zeer zuiver
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Neem L-Tryptofaan 1 uur voor het slapen gaan of vlak voor het slapen

Aanbevolen gebruik L-Tryptofaan:
Neem L-Tryptofaan in 1 uur voor het slapen gaan als inslapen het probleem is. Als doorslapen het probleem is: vlak voor het slapen.

Waarschuwing:
Sommige medicatie, vooral anti-depressiva en MAO-remmers, mogen niet tegelijk met L-Tryptofaan genomen worden.

Over L-Tryptofaan

Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat vele functies in het menselijk lichaam vervult. Het is een van de essentiële aminozuren (eiwitten). Dit betekent dat je de stof normaal binnen moet krijgen via je voeding. L-Tryptofaan komt van nature dan ook voor in voeding.

Het komt onder andere voor in melkproducten, bananen, vlees, kalkoen, pinda’s en chocolade. Het is een bouwsteen van eiwitten en fungeert als voorloper van diverse stoffen. De hersenen gebruiken deze stof om er serotonine van te maken. Serotonine werkt kalmerend en werkt tegen stress en draagt bij aan een goede nachtrust.

Serotonine is een voorloper van het hormoon melatonine dat belangrijk is voor het biologische ritme van het lichaam. Hoewel L-tryptofaan van nature voorkomt in voedingsstoffen, is het nu ook verkrijgbaar in capsules of als poeder bij Wapwinkel.

Wetenswaardg

Tryptofaan is een van de twintig natuurlijk voorkomende aminozuren en hoort bij de categorie essentiële aminozuren. Ons lichaam is voortryptofaan dus afhankelijk van aanvoer via de voeding. Tryptophaan wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van het nachtritme. De stof is oplosbaar in water.

Meer informatie

Meer informatie
SKU wwlthm-30
levertijd 1 - 5 werkdagen
Inhoud verpakking 30 capsules

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: