Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Afterpartypil

Afterpatypil is een begrip geworden in Nederland en België.

€ 22,95
 • Koop er 3 voor € 19,95 per stuk en bespaar 13%
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Afterpartypil, 30 capsules

De afterparty pil helpt je bij een voorspoedig en ook snel herstel na feesten en/of drugsgebruik. De combinatie van de ingrediënten zorgt ervoor dat je lichaam een happy feeling boost krijgt en je serotonine niveau omhoog schiet.
Geen enkel ander product zal je in zo'n korte tijd als de afterpartypil weer energiek en prettig doen voelen.

Weg met de dinsdagdip

Er is dus voortaan geen excuus meer dat je last hebt van de beruchte 'dinsdag dip'.

De afterpartypil is uitstekend geschikt voor gebruik ná xtc, speed, cocaïne, alcohol, ketamine en thc.

Ingrediënten:

Effecten afterpartypil:

De ingrediënten van deze pil zorgen er niet alleen voor dat je een vitamine boost krijgt, maar de aanwezig 5htp zorgt ervoor dat je serotonine niveau extra snel op peil wordt gebracht, waardoor je je in zeer korte tijd weer opgewekt en fris zult voelen.

Gebruik afterpartypil:

Inname met water of met vruchtensap, maar absoluut NIET met zuivelproducten. Het is ook heel belangrijk om je eerste capsule niet eerder dan 24 uur in na het gebruik van mdma of soortgelijke stoffen te nemen. Dit zou de werking van deze stoffen verder aanwakkeren en dat is iets dat je nu precies niet wilt als je de Afterpartypil neemt.

Dosering

Neem, het bovenstaande in acht genomen, de Afterpartypil tweemaal daags en doe dit twee dagen aaneengesloten. Indien noodzakelijk kan je deze period nog met een dag verlengen.

Afterpartypil dosering

Opgelet

Dit product is een voedingssupplement. Dat is een voedingsmiddel dat bedoeld is als aanvulling op de normale voeding. We wijzen je erop dat voedingssupplementen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding mogen worden gebruikt.

Verklaring ingrediënten

De gebruikte ingrediënten kennen allemaal hun eigen specifieke positieve eigenschappen.

Vitamine B6

Vitamine B6 is een groep van natuurlijke pyridinederivaten die in het lichaam van belang zijn voor diverse fysiologische processen.
Vitamine B6 fungeert als co-factor in meer dan 140 biochemische reacties. De meeste van deze reacties hebben betrekking op de stofwisseling van aminozuren en andere stikstofhoudende verbindingen.
Ook in de energiehuishouding van de cel, de lipidenstofwisseling en bij de productie en activiteiten van bepaalde hormonen heeft vitamine B6 een rol. Vitamine B6 is een wateroplosbaar vitamine.

Vitamine C

Ascorbinezuur is beter bekend als vitamine C. Hoewel de meeste dieren in staat zijn vitamine C zelf aan te maken, is het voor de mens een essentieel nutriënt, een stof die enkel uit voeding kan worden verkregen.

5-HTP

Natural 5-HTP is afkomstig uit de zaadjes van de Griffonia simplicifolia plant. Natural 5-HTP, of voluit 5-hydroxytryptofaan, is de voorloper van de belangrijke neurotransmitter serotonine, die verschillende vitale processen in het lichaam reguleert zoals slaap, emotionele stabiliteit en pijngevoeligheid.

Gebrek aan neutrotransmitter

Een gebrek aan deze neurotransmitter speelt een rol bij een aantal klachten: somberheid, rusteloosheid, en overmatige eetlust.
Bij stressvolle omstandigheden of wanneer hun gemoedstoestand anderszins niet in balans is, grijpen mensen instinctief naar ijs, chocola of andere zoetigheden om meer tryptofaan op te nemen en zo hun serotonineniveau te verhogen.
Helaas heb je hele grote hoeveelheden van deze "luxe goederen" (inclusief hun suikers en calorieën) nodig om iets te merken van een verhoogd serotonine niveau.

 

Meer informatie

Meer informatie
SKU wwapp
levertijd direct
Inhoud verpakking 30 capsules

Reviews 4

4.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 3
 • 4 wappies 1
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie

Verzendpartner:

Betaalopties: