Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Kweken

Bactrex (Biotabs) 50 gram

Bactrex 250 gram verpakking

Natuurlijke en compleet biologische bodembacteriën voor het wortelstelsel. Bevat schimmel van de Trichoderma soort.

€ 27,95
 • Koop er 3 voor € 25,99 per stuk en bespaar 7%
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Bactrex (Biotabs)

Natuurlijke en compleet biologische bodembacteriën voor het wortelstelsel. Bevat schimmel van de Trichoderma soort.

Oplosbaar poeder

Bactrex is een droog, in wateroplosbaar poeder met een groot aantal microben met een nuttige uitwerking op de bodem en het wortelsysteem (inclusief 6 stammen van Bacillus spp.), schimmels (Trichoderma) en actinomyceten.

Gunstig effect op de bodem

Deze ingrediënten zijn speciaal geselecteerd voor het gunstige effect op de bodemstructuur en vruchtbaarheid. De gespecialiseerde wortelbacteriën worden "verpakt" in oplosbaar Yucca extract en biologische katalysatoren om te zorgen voor een snelle kolonisatie en groei in het gebied rondom de wortels.

Stekken of ontkiemde zaden

BACTREX kan worden gebruikt om recent bewortelde stekken of ontkiemde zaden te beschermen tegen ziekteverwekkers waaronder pythium. Gebruik één afgestreken theelepel per liter water. Eén liter behandelt 50 stekken of zaailingen.

Binnen- of buiten

Geschikt voor aarde of kokos, binnen- en buitenkweek, zowel in pot als in de grond.

BACTREX is een droog, in water oplosbaar poeder met een groot aantal nuttige bodem- en wortelmicroben (waaronder 6 stammen van Bacillus spp.), Trichoderma-schimmels en actinomyceten. Deze zijn speciaal geselecteerd vanwege hun gewenste effect op bodemstructuur en vruchtbaarheid. Deze gespecialiseerde wortelbacteriën zijn “opgenomen” in oplosbaar Yucca-extract met organische katalysatoren, om een ​​snelle kolonisatie en groei van de wortelzone te garanderen.

Heilzame bodembacteriën

Naast de heilzame bodembacteriën bevat BACTREX ook verschillende effectieve stammen van Trichoderma.

Trichoderma’s zijn een soort schimmels die schadelijk zijn voor bepaalde andere schimmels, waaronder schimmels die bij sommige planten ziekten veroorzaken. Daarom moeten Trichoderma’s altijd worden gebruikt als bodembehandeling of direct na het zaaien of planten, zodat ze deze schadelijke schimmels kunnen opnemen voordat ze ziekte veroorzaken. BACTREX bevat 8 verschillende bacteriën, Trichoderma genus schimmel en Humuszuur.

BACTREX is een levend product, eenmaal opgelost in water moet de oplossing binnen 6 uur worden aangebracht. Dat is heel belangrijk, laat het niet te lang staan want dat levert schade op aan je plantjes.

Gebruik niet te veel.

Over Bactrex

Bactrex van BioTabs is een biologisch en hoogwaardig product dat speciaal is ontwikkeld voor het verbeteren van de gezondheid en groei van planten. Dit product is een mix van gunstige bodembacteriën die helpen bij het afbreken van organisch materiaal en het omzetten ervan in voedingsstoffen die gemakkelijk door planten kunnen worden opgenomen.

Stimulatie van de wortels

Deze effectieve formule van Bactrex is ontworpen om de wortelgroei te stimuleren, de opname van voedingsstoffen te verbeteren en de weerstand van planten tegen ziekten en stressfactoren te verhogen. Dit resulteert in gezondere, sterkere en productievere planten. Bactrex is geschikt voor gebruik in zowel de vegetatieve als de bloeifase van de plantengroei.

Eigenschappen

Enkele belangrijke kenmerken van Bactrex zijn:

 1. Bevat een mix van nuttige bacteriën: Bactrex bevat verschillende soorten Trichoderma- en Rhizobium-bacteriën die een symbiotische relatie aangaan met de wortels van de planten en de opname van voedingsstoffen vergemakkelijken.

 2. Verbetert de bodemgezondheid: Door het toevoegen van Bactrex aan de bodem, wordt het microbiële leven gestimuleerd, wat resulteert in een gezondere en vruchtbaardere bodem. Hierdoor kunnen planten beter groeien en meer voedingsstoffen opnemen.

 3. Verhoogt de weerstand tegen ziekten en stress: De nuttige bacteriën in Bactrex helpen bij het bestrijden van schadelijke ziekteverwekkers en versterken de natuurlijke afweer van de plant. Hierdoor zijn planten beter bestand tegen ziekten en stressfactoren, zoals droogte of temperatuurschommelingen.

 4. Eenvoudig in gebruik: Bactrex is eenvoudig toe te passen door het direct aan de wortels van de plant of door het te mengen met de potgrond. Het kan zowel tijdens het verplanten als tijdens de groei worden gebruikt.

Verpakkingen

Bactrex van Biotabs is verkrijgbaar in verpakkingen van 50, 250 of 1.000 gram.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 300-9165
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking zie omschrijving

Reviews 1

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 1
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Verzendpartner:

Betaalopties: