Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Kweken

Mycotrex (Biotabs) 100 gram

Mycotrex 100 gram verpakking

Mycotrex is een mix van 9 verschillende mycorrhiza sporen en bevat 88 sporen per gram.

€ 31,95
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Mycotrex (Biotabs)

Mycotrex is een mix van 9 verschillende mycorrhiza sporen en bevat 88 sporen per gram.

Gunstige bodemschimmels

Mycorrhizae zijn gunstige bodemschimmels die een symbiose aangaan met de planten. Mycotrex van Biotabs bevat een mix van nuttige en puur natuurlijke bodembacteriën die het wortelvolume van uw planten tot 700% doen toenemen. Hierdoor nemen de planten meer voedingsstoffen op, waardoor ze niet alleen groter worden, maar ook sneller gaan groeien.

Wortelstimulator

Mycotrex van Biotabs is een innovatieve wortelstimulator die bestaat uit een mix van nuttige bodemschimmels, zoals mycorrhizae, en andere natuurlijke ingrediënten. Deze schimmels vormen een symbiotische relatie met de plantenwortels, wat leidt tot een verbeterde opname van voedingsstoffen en water. Mycotrex is speciaal ontwikkeld om de wortelgroei te bevorderen en de algehele gezondheid en groei van planten te verbeteren, wat het een waardevolle toevoeging maakt aan het arsenaal van elke biologische teler.

Voordelen gebruik Mycotrex

Enkele van de belangrijkste voordelen van Mycotrex zijn:

Verbeterde voedingsstoffenopname

De mycorrhizae in Mycotrex verhogen de oppervlakte van de plantenwortels, waardoor de planten beter in staat zijn om voedingsstoffen en water uit de bodem op te nemen. Dit leidt tot sterkere, gezondere planten met een betere groei en opbrengst.

Stimulatie van wortelgroei

Mycotrex bevordert de ontwikkeling van een uitgebreid wortelstelsel, wat essentieel is voor de algehele gezondheid en groei van de plant. Een sterk wortelstelsel zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen en water, waardoor de plant beter bestand is tegen stress en ziekten.

Verhoogde droogtetolerantie

Planten die worden behandeld met Mycotrex zijn beter in staat om met droogte om te gaan, omdat de mycorrhizae helpen bij het vasthouden van water in de bodem en het efficiënter beschikbaar stellen voor de plant.

Betere bodemstructuur

De aanwezigheid van mycorrhizae in de bodem kan helpen om de bodemstructuur te verbeteren door de vorming van aggregaten te bevorderen. Dit leidt tot een betere waterinfiltratie, beluchting en uiteindelijk een gezondere bodem.

Natuurlijk en biologisch

Mycotrex is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is vrij van chemische toevoegingen. Dit maakt het veilig voor zowel het milieu als de planten zelf.

Binnen- en buitenkweek

Mycotrex kan worden gebruikt voor zowel binnen- als buitenkweek en is geschikt voor verschillende plantensoorten, waaronder groenten, fruit, sierplanten en cannabis. Het kan eenvoudig worden toegevoegd aan de potgrond bij het planten of als een topdressing voor reeds gevestigde planten.

Gezondheid van je planten

Door Mycotrex van Biotabs te gebruiken, kan je de groei en gezondheid van je planten aanzienlijk verbeteren en een duurzamere en milieuvriendelijke benadering van het kweken bevorderen.

Gebruik mycotrex

 • 5 gram per stek of zaailing.
 • Gebruik 2 gram in het gebied rondom de wortels. Vermeng de resterende 3 gram met de potgrond.

1 gram = 1 afgestreken theelepel

Ingrediënten mycotrex

Glomus claroideum, glomus etunicatum, glomus Clarum, glomus sp. glomus microaggregatum, glomus intraradices, glomus mosseae, glomus geosporum, entrophospora colombiana.

 

Meer informatie

Meer informatie
SKU 300-9161
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 100 of 500 gram

Reviews 1

4 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 0
 • 4 wappies 1
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Verzendpartner:

Betaalopties: