Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Kweken

Biotabs 10 tabletten

Biotabs biologische voedingstabletten per 10 stuks

De biologische voedingstabletten van Biotabs maken het kweken wel erg eenvoudig voor iedereen - geen gedoe met het meten van EC of pH voor de juiste dosering. Stop deze tabletten in de potgrond en de ingrediënten lossen vanzelf gelijkmatig op. Het resultaat is uitbundige groei & bloei.

€ 14,95
 • Koop er 3 voor € 12,95 per stuk en bespaar 13%
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Biotabs 10 tabletten

De biologische voedingstabletten van Biotabs maken het kweken wel erg eenvoudig voor iedereen - geen gedoe met het meten van EC of pH voor de juiste dosering. Stop deze tabletten in de potgrond en de ingrediënten lossen vanzelf gelijkmatig op. Het resultaat is uitbundige groei & bloei.

Over Biotabs

Biotabs producten zijn gebaseerd op een nieuw, wetenschappelijk bewezen, kweekmethode, waarbij gebruik wordt gemaakt van biologische bodembacteriën. Met producten die zeer eenvoudig te gebruiken zijn voor elke stap in het kweekproces zijn mooie en gezonde planten praktisch gegarandeerd. Dikke wortels, dikke toppen, grote oogst!

Biotabs plantenvoeding

Biotabs biologische voedingstabletten bevatten alle belangrijke mineralen in combinatie met stikstof bindende en fosfaat oplossende bacteriën en natuurlijke stoffen voor de gezonde groei van potplanten.

Bevat nuttige bodembacteriën

De tabletten bevatten een formule van langzaam werkende stikstof, natuurlijke humuszuren en nuttige bodembacteriën. Deze verbeteren de bodem en dragen bij aan de goede opname van de voedingsstoffen, wat zorgt voor uniform gezonde groei. De unieke combinatie van voeding en bodembacteriën zorgen voor een gezonde groei en een gezonde bodem.

Ingrediënten van Biotabs

Beendermeel, bloedmeel, verenmeel, vismeel, natuurlijke humuszuren, nuttige bodembacteriën en een formule van langzaam werkende stikstof.

Biotabs gebruiksaanwijzing

 • gebruik 1 Biotab per 5 liter potgrond.
 • Voor grotere potten van tenminste 40 liter gebruik je 1 Biotab per 10 liter potgrond.
 • Druk de Biotabs 5 cm diep in de potgrond.

Zo werk je met Biotabs

Bepaal eerst hoeveel Tabs je per plant of per pot gebruikt. Voor een 5 liter pot gebruik je 1 BioTab, voor een 10 liter pot gebruik je er 2, voor een 20 liter pot gebruik je 3 Tabs, voor een 30 liter pot 3 stuks, voor een 40 liter pot of container gebruik je er 4. Vervolgens maak je met de achterkant van een schroevendraaier of ander voorwerp een gaatje in de aarde, waar je de BioTab in de grond drukt. Pak dan de Tab en druk het ongeveer 5-10 centimeter diep in de aarde.

Lang houdbaar

De BioTabs zijn zeer lang houdbaar. Zorg er in ieder geval voor dat ze niet nat worden.

Zowel te gebruiken voor kokos, lichtbemeste én zwaarbemeste aarde. Let er wel altijd op dat je in een zwaarbemeste aarde, zoals bijvoorbeeld een Plagron Batmix, oplet dat je niet teveel voedingstoffen injecteert.

Kenmerken Biotabs

Enkele van de belangrijkste kenmerken van Biotabs biologische plantenvoeding zijn:

Biologisch

Biotabs gebruikt alleen natuurlijke en organische ingrediënten in hun producten, wat betekent dat er geen synthetische chemicaliën of kunstmeststoffen worden gebruikt. Dit is beter voor het milieu en resulteert in een gezondere bodem en gezondere planten.

Bevordering van bodemgezondheid

Biotabs producten bevorderen de groei van nuttige micro-organismen in de bodem, zoals bacteriën en schimmels. Deze micro-organismen helpen bij het afbreken van organisch materiaal en het vrijmaken van voedingsstoffen voor de planten.

Gemakkelijk te gebruiken

Biotabs biedt een verscheidenheid aan producten die gemakkelijk te gebruiken zijn, zoals tabletten, poeders en vloeibare voedingsstoffen. Dit maakt het eenvoudig voor zowel beginnende als ervaren telers om hun planten te voorzien van de benodigde voedingsstoffen.

Slow-release voeding

Veel van de Biotabs producten zijn ontworpen om voedingsstoffen langzaam en geleidelijk aan de planten af te geven. Dit zorgt voor een constante aanvoer van voedingsstoffen, waardoor de kans op overbemesting en verbranding van de wortels wordt verminderd.

NPK 15-7-8

 • Biologische mesttabletten met langzame afgifte voor planten.
 • BioTabs conditioneren de bodem door microbiologische activiteit terwijl ze de plant bemesten.
 • Biologische teelt wordt kinderspel voor zowel beginners als gevorderden.
 • De tabletten bevatten organische meststof NPK 15-7-8 EN nuttige bodembacteriën
 • Voor aarde of Coco, voor pot- of grondplanten, voor binnen- of buitenkweek.

Over het bedrijf Biotabs

Biotabs is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in biologische plantenvoeding en bodemverbeteraars. Hun producten zijn ontworpen om de gezondheid en groei van planten te bevorderen door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en biologische technieken. Biotabs richt zich voornamelijk op de cannabisteelt, maar hun producten kunnen ook worden gebruikt voor andere plantensoorten.

Andere producten

Enkele populaire Biotabs producten zijn:

Mycotrex

Dit product bevat nuttige bodemschimmels die de opname van voedingsstoffen en water door de plantenwortels verbeteren. Het helpt ook bij het opbouwen van een gezond wortelstelsel en het stimuleren van de groei.

Bactrex

Het product Bactrex is een mix van nuttige bacteriën die de bodemgezondheid verbeteren en helpen bij het afbreken van organisch materiaal. Het stimuleert de groei van nuttige micro-organismen in de bodem, wat leidt tot een betere opname van voedingsstoffen en een gezondere plantengroei.

Guerrilla Tabs

Deze langzaam oplossende tabletten zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis, bijvoorbeeld in guerilla-kweekomstandigheden. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en zorgen voor een geleidelijke afgifte van voedingsstoffen voor een langere periode, wat ideaal is voor planten die in het wild groeien.

Biologisch is een goede keuze

Biotabs biologische plantenvoeding is een uitstekende keuze voor telers die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en duurzame manier om hun planten te voeden. Door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten en het bevorderen van een gezond bodemleven, kunnen telers sterke, gezonde planten kweken zonder schade toe te brengen aan het milieu.
Daarnaast is een goede basis en een goede voeding altijd de aanleiding voor uitermete goede opbrengsten; het uiteindelijke doel van het kweken.
 

Meer informatie

Meer informatie
SKU 300-9176
levertijd direct
Inhoud verpakking 10 tabletten

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: