Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Kweken

Biotabs Guerrilla tabs

Biotabs Guerrilla Tabs per 20 stuks. Speciaal voor de guerrilla kweker.
€ 14,49
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Biotabs Guerrilla

Ga je kweken op een plek in de natuur, of wellicht achter de schutting in de tuin? Zorg er dan toch voor dat planten de optimale voeding krijgen zodat je kunt genieten van een optimale oogst uit een gezonde en sterke plant.

Guerrilla Tabs van Biotabs zijn speciaal ontworpen voor telers die hun planten in een buiten- of guerilla-kweekomgeving willen laten groeien. Deze langzaam oplossende tabletten bieden een geleidelijke afgifte van essentiële voedingsstoffen voor een langere periode, wat ideaal is voor planten die in het wild groeien. De tabletten zijn gemaakt van biologische en natuurlijke ingrediënten en zijn bedoeld om de plantengroei en opbrengst te bevorderen zonder het milieu te schaden.

Geschikt voor verschillende plantensoorten

Hoewel Guerrilla Tabs voornamelijk worden gebruikt voor de cannabisteelt, zijn ze ook geschikt voor andere plantensoorten die buiten worden gekweekt, zoals groenten, fruit en sierplanten.

Bevordering van bodemgezondheid

Guerrilla Tabs helpen bij het verbeteren van de bodemgezondheid door de groei van nuttige micro-organismen, zoals bacteriën en schimmels, te stimuleren. Deze micro-organismen spelen een cruciale rol bij het afbreken van organisch materiaal en het vrijmaken van voedingsstoffen voor de planten.

Betere wortelontwikkeling

De tabletten bevorderen een gezonde wortelontwikkeling, wat leidt tot een betere opname van voedingsstoffen en water en uiteindelijk tot een betere groei en opbrengst.

Langzame afgifte

Guerrilla Tabs zijn 100% biologische mesttabletten met langzame afgifte, die de bodem conditioneren door microbiologische activiteit terwijl ze de plant bemesten.

  • 10 gram bodemverzorgende tabletten 15-7-8
  • Speciaal voor grondplanten.
  • Grondplanten: gebruik 4 tabletten per plant.
  • Duw de lipjes 5 cm diep onder het grondoppervlak.

Gebruik in de volle grond 4 GuerrillaTabletten per plant.

Control Union gecertificeerde 100% biologische ingrediënten.

Combineren

Combineer voor een optimaal resultaat Guerrilla Tabletten met nuttige bodembacteriën en mycorrhiza-schimmels, zoals BACTREX en MYCOTREX.

Meer informatie

Meer informatie
SKU bt014-20
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 20 stuks

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: