Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Sclerotia Dutchii magische truffels

Jaren van uitgebreid onderzoek door de beste Nederlandse kwekers hebben tot de sterkste truffel van Nederland geleidt, met een naam die vol trots haar oorsprong verkondigt.
€ 7,49
 • Koop er 2 voor € 7,00 per stuk en bespaar 7%
Niet op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Truffels kopen: Sclerotia Dutchii

Jaren van uitgebreid onderzoek door de beste Nederlandse kwekers hebben geleid tot de ontwikkeling van de sterkste truffel van Nederland: Sclerotia Dutchii. Deze truffel draagt met trots een naam die haar Nederlandse oorsprong verkondigt.

Soortgelijke effecten

Alle soorten psilocybine bevattende truffels en paddenstoelen produceren soortgelijke effecten. Deze effecten zijn afhankelijk van de omgeving, de mensen waarmee je ze neemt, en de dosering.

Informatieve brochure

Bij onze Innervisions sclerotia ontvang je een informatieve brochure in meerdere talen, zodat je volledig geïnformeerd bent over het product.

Gebruik

Deze verse truffels moeten in de koelkast bewaard worden. Voor een milde trip neem je 5 tot 9 gram en voor een sterke trip 10 tot 15 gram.

Verzending en gewicht

Het kan voorkomen dat de truffels tijdens het verzenden enigszins opdrogen. Hierdoor kan het gewicht iets afnemen, maar de kracht blijft gelijk aan de dosering die op de verpakking staat vermeld.

Consumptie methoden

De meest gebruikelijke en efficiënte manier om truffels te consumeren is door ze op een lege maag op te eten. Je kunt er ook thee van zetten. Snijd ze in kleine stukjes, giet er heet (niet kokend) water overheen en laat dit 5 tot 10 minuten trekken. Na het afgieten kan het proces herhaald worden met nieuw heet water.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 300-11740
Inhoud verpakking 10 of 15 gram
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze paddoshop
Body effect redelijk
Brain Effect redelijk
Energy effect maitg
Visual effect flink
Sterkte algemeen redelijk
Truffel gebruik

Extra informatie van Wapwinkel over het gebruik van truffels:

Nadat je de truffels hebt ingenomen zijn de eerste effecten binnen tien minuten tot een uur merkbaar. Je zult eerst wat scherper gaan zien en gaan horen. Al snel verandert de wereld om je heen en je zult alles anders ervaren dan het in werkelijkheid is. Dit wordt meestal als bijzonder lachwekkend ervaren, maar je kunt er ook wat verward door zijn omdat je niet meer kunt bevatten wat er allemaal om je heen gebeurt. Je zult vanzelf dieper in je trip glijden waardoor er zachtjes aan visioenen zichtbaar worden. De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en zeer persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af. De werkzame stof in de truffels is psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine), wat we kennen uit paddo's. DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische (giftige) stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van iemand die zelf niets neemt en voor je kan zorgen en je desgewenst gerust kan stellen. We noemen dit een sitter.

De geleverde truffels zijn altijd vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Paddo's neem je in op een lege maag voor de beste werking.

Je kunt ze nemen door ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens je trip als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van de truffels prima thee maken. Doe de in stukjes gesneden truffels in ongeveer een halve liter kokend water en laat ze ongeveer 20 minuten heel zachtjes doorkoken. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water.

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Door de ogebouwde resistentie zal het effect amper merkbaar zijn. Ons advies is om een week te wachten voor je opnieuw aan een trip begint, maar ervaren gebruikers handhaven liever een langere pauze om de trip weer als maximaal te kunnen ervaren.

Reviews 1

4.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 1
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: