Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Mimosa hostilis(Jurema Preta)

Mimosa hostilis is een boom uit Brazilië, waar deze bekend staat als Jurema Preta. 10 gram wortelbast.
€ 5,75
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Mimosa hostilis (Jurema Preta) kopen

Mimosa hostilis is een boom uit Brazilië, waar deze bekend staat als Jurema Preta. De bast van de wortels bevat DMT, een visionair tryptamine. Het wordt vaak met Peganum harmala gecombineerd voor een makkelijk te bereiden Ayahuasca-analoog.

Gebruik 

In combinatie met een MAO-remmer is de dosering 5 tot 20 gram Mimosa hostilis. Wanneer alleen Mimosa wordt gebruikt (als een koudwater-infusie) is een hogere dosering vereist: tussen de 25 en 45 gram.

Ingrediënten

Wij verkopen de wortelbast van M. hostilis. Het primaire actieve ingrediënt in dit deel van de plant is N,N-DMT en er is ook een kleine hoeveelheid β-carbolines (Raetsch 2005). Sommige bronnen vermelden de aanwezigheid van 5-MeO-DMT.

De Mimosa hostilis wortelbast is een opmerkelijke en veelzijdige natuurlijke schat die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn diverse toepassingen. Deze wortelbast is afkomstig van de Mimosa hostilis boom, die inheems is in bepaalde regio's van Latijns-Amerika. De wortelbast bevat een rijke hoeveelheid actieve verbindingen die zowel traditionele als moderne toepassingen mogelijk maken.

Inhoud verpakking: 10 gram

Traditioneel gebruik

Inheemse volkeren van Latijns-Amerika hebben de Mimosa hostilis wortelbast eeuwenlang gebruikt vanwege de vele gunstige eigenschappen. Het wordt traditioneel gebruikt voor rituele en ceremoniële doeleinden, als verfstof voor textiel en als medicinaal kruid. De wortelbast is een integraal onderdeel van hun culturele praktijken en heeft een diepe spirituele betekenis.

Moderne toepassingen

In de moderne tijd heeft de Mimosa hostilis wortelbast ook de aandacht getrokken van wetenschappers en onderzoekers vanwege de aanwezigheid van verschillende bioactieve stoffen. Een van de belangrijkste verbindingen is DMT (dimethyltryptamine), een psychoactieve stof die in sommige landen als een gecontroleerde stof wordt beschouwd. Daarnaast bevat de wortelbast ook andere stoffen met potentiële farmacologische eigenschappen.

Textielverf en cosmetica

De Mimosa hostilis wortelbast is bekend om zijn vermogen om een diepe, rijke kleurstof te produceren die wordt gebruikt in textielverf en cosmetische producten. De prachtige kleurschakeringen variëren van donkerpaars tot diepblauw, afhankelijk van de extractiemethode en toepassingstechniek.

Natuurlijke bron

De Mimosa hostilis wortelbast blijft een intrigerende natuurlijke bron met culturele, traditionele en moderne toepassingen. Het heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis en het dagelijks leven van inheemse gemeenschappen, en het blijft een onderwerp van interesse voor wetenschappelijk onderzoek.

Meer informatie

Wil je meer lezen over Mimosa Hostilis, bezoek dan de volgende websites:

 1. Erowid - Mimosa hostilis: Erowid is een online database over psychoactieve planten en stoffen, waaronder informatie over Mimosa hostilis en zijn psychoactieve eigenschappen.

 2. PubMed - Onderzoek naar Mimosa hostilis: PubMed is een uitgebreide database voor wetenschappelijke artikelen. Je kunt hier onderzoekspapers vinden die verband houden met Mimosa hostilis en de bioactieve stoffen die het bevat.

 3. Traditional and Medicinal Uses of Mimosa hostilis: Een wetenschappelijk artikel over de traditionele en medicinale toepassingen van Mimosa hostilis.

 4. A Review of the Genus Mimosa: Een diepgaand overzicht van het geslacht Mimosa, inclusief Mimosa hostilis, en hun biologische en chemische eigenschappen.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 454600054
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 10 gram

Reviews 1

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 1
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: