Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Kweken

Paddo kweekset Cambodian 1200 cc

Camboian kweekset 1200 cc

Zie en ervaar de tempels van Ankor Watt zonder te reizen. Ga op een onvergetelijke reis met de Cambodjaanse Paddenstoel. Deze paddenstoel is niet de sterkste onder de verschillende paddenstoel soorten maar geeft een mooie intense trip.

€ 33,95
  • Koop er 2 voor € 32,25 per stuk en bespaar 5%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Cambodian All-in-one kweekset kopen

Zie en ervaar de tempels van Ankor Watt zonder te reizen. Ga op een onvergetelijke reis met de Cambodjaanse Paddenstoel. Deze paddenstoel is niet de sterkste onder de verschillende paddenstoel soorten maar geeft een mooie intense trip.

Zeer complete kit

De All-in-one GrowKit bevat alles, wat je nodig hebt om je eigen Magic Mushrooms te laten groeien. Zo kun je zelf de oude vertrouwde kwaliteit van de Mcsmart Magic Mushrooms kweken.
Alleen water toevoegen en de instructies volgen. De All-in-one GrowKit bevat naast de GrowKit, een groeizak met luchtfilters en 2 paperclips.

Verschillende afmetingen

De GrowKit is verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc. Met de 1200cc kweek je gemiddeld een totale hoeveelheid van 400 gram en met de 2100cc is dit 800 gram.
Gemiddeld zijn er per GrowKit drie vluchten mogelijk. Daarbij geldt dat de eerste vlucht meestal de grootste opbrengst levert.
Gekoeld is de GrowKit zo’n 3 tot 6 maanden houdbaar. Buiten de koeling is de GrowKit beperkt houdbaar.

KWEEKVOORWAARDEN

Ook op dit artikel zijn onze kweekvoorwaarden van toepassing. Je dient voor het bestellen akkoord te gaan met deze voorwaarden. Wij accepteren geen enkele claim voor dit product. De kweekvoorwaarden kan je hier nalezen.

Handleiding growkit pagina 1

Handleiding Growkit pagina 2

PROBLEMEN MET JE GROWKIT?

Het kweken van paddo's is relatief eenvoudig, maar als je je niet 100% aan de instructies houdt dan kan er wel eens wat misgaan. Geen nood, want in veel gevallen is je verpeste kweekset wellicht nog te redden.

DIAGNOSE & HULP BIJ KWEKEN

diagnose bij problemen met kweken

Ook de leverancier van de growkits heeft nog extra tips. Growkit.com

Onze dochtersite biedt ook nog extra ondersteuning: paddokweek.nl

WAPREPORTER

Zie je hieronder een Wapreporter, klik er dan eens op. Je ziet dan precies welke artikelen je in ons blog kunt terugvinden over het kweken van paddo's.

Blog

Ook op dit artikel zijn onze kweekvoorwaarden van toepassing. Je dient voor het bestellen akkoord te gaan met deze voorwaarden. Wij accepteren geen enkele claim voor dit product. De kweekvoorwaarden kan je hier nalezen.

Over Colombian paddenstoelen

Colombiaanse paddenstoelen, ook wel bekend als Psilocybe cubensis Colombian, zijn een variant van de Psilocybe cubensis-soort, die wereldwijd wordt erkend vanwege zijn psychoactieve eigenschappen. De oorsprong van deze paddenstoelen wordt vaak in verband gebracht met de regio's van Colombia in Zuid-Amerika, vandaar de naam.

Deze specifieke variëteit van Psilocybe cubensis wordt al lang gebruikt in de traditionele en inheemse culturen van Zuid-Amerika. Inheemse gemeenschappen hebben psychedelische paddenstoelen gebruikt als onderdeel van spirituele rituelen, genezingspraktijken en sjamanistische ceremonies. De paddenstoelen werden beschouwd als een bron van wijsheid, inzicht en verbinding met het bovennatuurlijke.

Aandacht van de wetenschap

De Colombiaanse paddenstoel heeft na verloop van tijd ook de aandacht getrokken van wetenschappers, onderzoekers en liefhebbers van psychedelica. Onderzoek naar de chemische samenstelling en de effecten van deze paddenstoelen heeft geleid tot een beter begrip van hun psychoactieve verbindingen, waaronder psilocybine en psilocine.

Met de recente opleving van belangstelling voor psychedelisch onderzoek en therapieën, hebben paddenstoelen zoals de Colombiaanse paddenstoel een bredere discussie aangewakkerd over hun potentieel voor therapeutisch gebruik, met name bij de behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en posttraumatische stressstoornis.

Microdosering

Door de unieke eigenschappen is deze Colombian paddenstoel eenmaal geoogst, uitstekend geschikt voor microdosering.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 400-5425
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking zie omschrijving

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: