Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon
 • Home
 • Paddo kweekset Golden Teacher 250 cc

Wapwinkel favorieten

Paddo kweekset Golden Teacher 250 cc

Paddo kweekset all-in-one: Golden Teacher..

Complete paddo kweekset

Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

€ 22,95
Niet op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Paddo kweekset Golden Teacher 250cc kopen

Binnen 5 minuten aan de slag. Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

Leer nieuwe dimensies kennen

De Golden Teacher paddo's leren je nieuwe dimensies kennen en nemen je mee naar een plek van wijsheid en spiritualiteit.

De Golden Teacher psilocybe cubensis is een prima paddenstoel om mee te beginnen. De GT paddo-spore is een langzame kolonisator met rizomorf mycelium. Maar de kolonisatie is al gebeurd! De Golden Teacher zal vruchtspoeling na spoeling geven op een bruine rijstbloem (BRF) substraat. De prachtige goudkleurige paddestoelhoeden en zijn wijze leer hebben de Golden Teacher zijn naam gegeven. De Golden Teacher paddo's worden onder de juiste omstandigheden middelgroot tot enorm groot.

Grote paddo's

Deze gouden paddo laat je pas echt weten wat een geestverrijkende trip is. Dit is de grootste paddo in de reeks van deze growkits. Ze hebben hoedjes die een doorsnede hebben van vijf centimeter. Echt het neusje van de zalm.

Golden Teacher

Over de Golden Teacher

De Golden Teacher-paddenstoel, wetenschappelijk bekend als Psilocybe cubensis "Golden Teacher," is een populaire psychoactieve paddenstoel die bekendstaat om zijn goudgele of oranjebruine hoed en zijn krachtige psychedelische effecten. Hier is een kort overzicht van de oorsprong van de Golden Teacher-paddenstoel:

Taxonomie: De Golden Teacher behoort tot de Psilocybe cubensis-soort, die wereldwijd voorkomt. Deze soort omvat verschillende subsoorten en variëteiten, waaronder de Golden Teacher.

Ontdekking: De precieze oorsprong en ontdekking van de Golden Teacher-paddenstoel zijn niet volledig gedocumenteerd. De naam "Golden Teacher" lijkt echter voor het eerst te zijn opgedoken in de psychedelische gemeenschap in de jaren 80 of 90 van de twintigste eeuw. Het is niet duidelijk wie deze naam heeft bedacht.

Kenmerken: De Golden Teacher-paddenstoel dankt zijn naam aan de kenmerkende goudgele of oranjebruine hoed. De hoed kan een diameter hebben van 5 tot 8 centimeter en wordt vaak gekenmerkt door een lichte bolling in het midden. De paddenstoelen hebben ook een witte, cilindrische steel en bruinachtige sporen.

Psychedelische eigenschappen: De Golden Teacher-paddenstoel staat bekend om zijn psychoactieve eigenschappen. De belangrijkste psychoactieve verbindingen in deze paddenstoel zijn psilocybine en psilocine, die verantwoordelijk zijn voor de psychedelische effecten. Mensen die Golden Teacher-paddenstoelen consumeren, ervaren vaak visuele en auditieve hallucinaties, veranderde perceptie van tijd en ruimte, en een diepgaande introspectie.

Populariteit: De Golden Teacher is een van de meest populaire en herkenbare soorten psilocybine-paddenstoelen die worden gekweekt en geconsumeerd. Ze staan bekend om hun relatieve gemak van kweken en zijn beschikbaar in verschillende delen van de wereld.

Meegeleverd met de kweekset

Meegeleverd wordt een paperclip en de plastic zak om de growkit na het soaken in te kweken.

 • 250 cc:
  Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 100 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden. 
 • 1200 cc:
  Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 400 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden.  
 • 2100 cc:
  De XL uitvoering van de Golden Teacher kweekset levert je met een week of drie zo'n 1000 gram verse paddo's in de eerste flush.

Kweken

Het kweken van je eigen paddo's is zeer gemakkelijk als je deze kweekset aanschaft. Er gelden echter wel een aantal spelregels waaraan je je strikt dient te houden om je oogst tot een succes te maken. Denk daarbij aan de juiste luchtvochtigheid en de perfecte temperatuur. Maar het aller belangrijkste is toch nog steeds steriel werken. Boen je handen zeer goed voor je met de paddo kweekset aan de gang gaat. Ondervind je toch problemen, raadpleeg dan de onderstaande pagina:

diagnose bij problemen met kweken

Kweekpolicy

Ook op dit artikel zijn onze kweekvoorwaarden van toepassing. Je dient voor het bestellen akkoord te gaan met deze voorwaarden. Wij accepteren geen enkele claim voor dit product. De kweekvoorwaarden kan je hier nalezen.

Handleiding growkit pagina 1

Handleiding Growkit pagina 2

PROBLEMEN MET JE GROWKIT?

Het kweken van paddo's is relatief eenvoudig, maar als je je niet 100% aan de instructies houdt dan kan er wel eens wat misgaan. Geen nood, want in veel gevallen is je verpeste kweekset wellicht nog te redden.

DIAGNOSE & HULP BIJ KWEKEN

diagnose bij problemen met kweken

Ook de leverancier van de growkits heeft nog extra tips. Growkit.com

Onze dochtersite biedt ook nog extra ondersteuning: paddokweek.nl

WAPREPORTER

Zie je hieronder een Wapreporter, klik er dan eens op. Je ziet dan precies welke artikelen je in ons blog kunt terugvinden over het kweken van paddo's.

Blog

Meer informatie

Meer informatie
SKU 4006
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 250cc

Reviews 4

4.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 3
 • 4 wappies 1
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: