Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Kweken

Paddo kweekset 6 pack

Deze kweekset 6 pack bevat 6 verschillende growkits: Mexicana, Colombian, Thai, Ecuadorian, Golden Teacher en de MC Kennai.
€ 99,95
Niet op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Paddo Easy kweekset 6 pack kopen

Deze growkit 6 pack bevat maarliefst 6 verschillende growkits: Mexicana, Colombian, Thai, Ecuadorian, Golden Teacher en de MC Kennai. Je kunt er meteen mee aan de slag en over 2 tot 3 weken je eerste flushes al oogsten.

Paddo growkit all-in-one: Golden Teacher.

De Golden Teacher paddo's leren je nieuwe dimensies kennen en nemen je mee naar een plek van wijsheid en spiritualiteit. 
Deze gouden paddo laat je pas echt weten wat een geestverrijkende trip is.Dit is de grootste paddo in de reeks van deze growkits. Ze hebben hoedjes die een doorsnede hebben van vijf centimeter. Echt het neusje van de zalm.

Meegeleverd wordt een paperclip en de plastic zak om de growkit na het soaken in te kweken.

250cc:
Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 100 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden. 

Paddo growkit all-in-one: Mexican.

De Mexicaanse paddenstoelen zijn ideaal voor mensen die voor de eerste keer een reis willen meemaken. Mexicaanse paddenstoelen geven je een energieke en fantastische reis. De Mexicaanse paddo's nemen je mee naar de zonnige kant van het leven.
Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

Paddo growkit all-in-one: Ecuadorian.

De Ecuadoraanse paddenstoelen zijn een van de veelgevraagde kenners. De enorme kracht maakt de reis tot een prachtige ervaring.

Paddo growkit all-in-one: Colombian.

De Colombiaanse paddenstoelen zorgen voor een sterkere trip dan bijvoorbeeld de Mexicaanse en Thaise. De Colombiaanse paddenstoelen zorgen voor een intense ervaring van de wereld om je heen, daarnaast zul je door de Colombiaan naar hogere rijken worden gebracht.

De groei van de Colombiaanse All-in-One Growkit kost meer tijd dan de Thai en de Mexicaan.

Paddo growkit all-in-one: Thai.

De Thaise paddenstoel staat bekend om de vrolijke milkshakes die de Thaise bevolking ervan maakt. De kracht van de Tai is vergelijkbaar met die van de Mexicaan. Eet ze en onthoud de eindeloze zomerfestiviteiten, de reis naar de zon en de witte stranden.

Ze zijn ook bekend vanwege de grote opbrengst die je krijgt van deze kweekset.

Paddo growkit all-in-one: MC Kennaii.

De sterke McKennaii-paddenstoel opent visuele deuren voor u. Laat het je meenemen op een kleurrijke, vrolijke achtbaanrit. Kweek je eigen McKennaii en geniet van de onvergetelijke ervaring. Een sterkere trip tussen GrowKits bestaat niet.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 1271
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 6 pack growkits

Reviews 1

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 1
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: